przez Pangia w 21 Lis 2014, 16:47
Przypomniałem sobie teraz jedną dość ważną rzecz, która może stanowić problem, a o której wcześniej zapomniałem, ale nie wiem, czy to to. Teraz jest już późno, więc jutro później to sprawdzę i zdam relację. Jak to nie to, to zabiorę się za resztę.
Przyczyną był podmieniony plik DINPUT8.dll z C:/Windows/SysWOW64 na starszy, który z kolei naprawiał niedziałającą myszkę w GTA: San Andreas. Kompletnie o tym wcześniej zapomniałem, głównie dlatego, że pozostałe gry nie stroją fochów i głupich min z tego powodu, na czele ze Sniper Elite V2, który przecież starą grą nie jest. Także ten, temat do zamknięcia.
Ostatnio podbity przez Pangia, 21 Lis 2014, 16:47
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!