- Kod: Zaznacz wszystko
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_section
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 342
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't open section 'ac'
stack trace:
Wywala mnie z do pulpitu na poziomie ładowania tekstur - przejście między Barem a Dziczą (w stronę Dziczy).
Obstawiam, że na glebie znalazło się coś, czego tekstura nie może być załadowana. Zgadłem?
Próbowałem wczytać wcześniejszy save z Baru i przejść jeszcze raz - ten sam efekt.
Niedawno było zwarcie. Biegłem wtedy z Magazynów do Baru. Czy to ma jakiś wpływ?
Btw. Mam wrażenie, że coś jest nie tak z handlarzami. Kto sprzedaje normalnie amunicję 0.45 HydroShock i 7,62x54 7H14?
Nie mogę na nie trafić w obiegu handlowym. Wszystko co mam, mam ze skrzynek i skrytek. Z zadań też nie można ich dostać (z wyjątkiem "dostarcz unikalny karabin" - 10 szt.). Powinienem teraz kierować się już do Zwęglacza w Czerwonym Lesie (jak wspomniałem mam przyjazne stosunki z Wolnością, Powinnością i Ekologami). Taki był zamysł, czy coś szwankuje? Asortyment u Naukowców jest dość marny. Nigdzie nie można też dostać amunicji 5,45x39 ppanc. Ewentualnie od najemników weteranów (czasami mają naładowane nią abakany, choć w ich EQ jest zwykła).