Algir napisał(a):Po ogłoszeniu wyników proces redakcyjny też trochę potrwa (redakcja, korekta, skład).
Algir napisał(a):A i jeszcze muszą wybrać termin premiery, żeby się ładnie zgrało z innymi publikacjami.
Algir napisał(a):Jeżeli natomiast teksty są słabe (co może się zdarzyć, biorąc pod uwagę ilość prac, hermetyczność tematu i niski poziom forumowej twórczości), to mogą przełożyć publikację lub odwołać zupełnie. Szkoda by było.
Universal napisał(a):Algir napisał(a):Po ogłoszeniu wyników proces redakcyjny też trochę potrwa (redakcja, korekta, skład).
Redakcja przed powiadomieniem zwycięzców o zakończeniu "postępowania klasyfikacyjnego"?
Universal napisał(a):Gdybyś czytał ten wątek, to byś wiedział, że wg Meesha były tam teksty nadające się do publikacji. A ruchy Fabryki pozwalają sądzić, że bardzo się z jego zdaniem liczą.
Algir napisał(a):Przecież napisałem wyraźnie: po ogłoszeniu wyników.
Algir napisał(a):Czytałem wątek. Czytałem również teksty na forum - znakomita większość jest średnia.
Algir napisał(a):Tylko że obecnie całą masa ludzi pisze[...], a ja nie widzę żadnej przewagi jakościowej (poza wiedzą o lore) w tekstach publikowanych na stalker.pl
Algir napisał(a):(jest multum stron poświęconych doskonaleniu umiejętności pisarskich)
Universal napisał(a):Algir napisał(a):(jest multum stron poświęconych doskonaleniu umiejętności pisarskich)
I większość z nich gówno daje, bo żeby pisać, trzeba po prostu czytać książki
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość