Tak jak pisałem wcześniej ,cytuję
"Udało mi sie znaleźć model postaci w kombinezonie stalkera z kapturem i plecakiem,dokładnie takim jak na trailerach nazywa sie : stalker_neytral_hood_1.ogf.Jak wypakuje się pliki z gamedata to ten plik znajduje sie w folderze: meshes\actors\neytral.Wystarczy podmienić nazwę z jakimś innym kombinezonem np takim jak ja zrobiłem to i podmieniłem nazwę na stalker_svoboda_light.ogf (czyli pancerz wolnosci) i wrzucić do odpowiedniego folderu w moim przypadku : F:\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata\meshes\actors\hero (gram z modem Oblivion Lost). "
Podałem tutaj przykład jak to zrobić (ja zastąpiłem kombinezon wolności),ty jeśli byś chciał mieć plecak przy kombinezonie stalkera wystarczy ze plik stalker_neytral_hood_1.ogf nazwiesz tak jak kombinezon stalkera czyli stalker_hood.ogf i wrzucisz do folderu gamedata\meshes\actors\hero.Jeśli dalej nie będziesz mógł sobie poradzić pisz postaram się pomóc.
PS. Zamieszczę plik stalkera z plecakiem jakby nie chciało ci sie go wypakowywać,możesz go sobie podmienić za dowolny kombinezon