Achromatopsja — historia nie do końca udanej apokalipsy

Kontynuowane na bieżąco.

Moderator: Realkriss

Re: Achromatopsja — historia nie do końca udanej apokalipsy

Postprzez ACH w 26 Wrz 2014, 13:00

@Tyrion: ciekawa opinia. Bez urazy, ale "Piekło szarości" to dopiero pretensjonalność ;)
A po "Achromatopsję" może chociaż okuliści sięgną... :D Dobra, żart, żeby nie było!

Książki fotograficzne zupełnie nie są beletrystyką (zobacz: http://achromatopsja.com/autor/). Zresztą zazwyczaj zajmuję się sprawami jak najbardziej realnymi — piszę reportaże dla kilku pism.
ACH
Kot

Dołączenie: 25 Wrz 2014, 19:00
Ostatnio był: 30 Paź 2014, 22:04
Kozaki: 1

Reklamy Google

Postprzez Tyrion w 26 Wrz 2014, 13:27

Spoko :) Wiesz, jak tak sobie piszę sobie coś z uniwersum Stalkera i początkowo też dałem tytuł w Twoim stylu...
Brzmiał
STALKER: Akrecja
Jak już mi zeszło ciśnienie, na taki wydumany i megaprofesjonalny, oddający wszystko co chciałem w nim zawrzeć, skasowałem go czym prędzej, bo wyglądał... brzmiał... IDIOTYCZNIE. Brrr.......

Polecam ten felietonik ;)

http://www.sapkowski.pl/modules.php?nam ... le&sid=319

Polecam również satyryczny 'Poradnik grafomana" J. Wittlina. Zobaczysz swój tytuł w innym świetle ;)

Tyrion
Wygnany z Zony

Dołączenie: 15 Wrz 2014, 06:55
Ostatnio był: 14 Paź 2014, 18:01
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Martha
Kozaki: -3

Postprzez User 100 w 26 Wrz 2014, 14:33

Twoim książkom straszliwie brakuje reklamy (ale także szerokiej dystrybucji). Czy w wydawnictwa, z jakimi współpracujesz, jest osoba odpowiedzialna za promocję, kontakt z blogerami, portalami, mediami itd? Jeśli tak to radzę z nią pozostawać w ciągłym kontakcie, bo niewypromowana książka nie istnieje.
User 100
Stalker

Dołączenie: 17 Sie 2014, 01:14
Ostatnio był: 01 Paź 2014, 11:04
Miejscowość: Skadowsk
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: -7

Poprzednia

Powróć do O-powieści w odcinkach

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości