scigacz1975 napisał(a):I kiedy takiego kupię to wsadzę tam LPG V-gen. Bo MI się tak podoba. I w dupie głęboko mam czy kogoś to śmieszy czy nie.
Chciałeś chamie panią, to zapie*dalaj na nią ..
scigacz1975 napisał(a):Pincet kucy daje frajdę
scigacz1975 napisał(a):Poza tym bardzo się przydaje na drodze.
Ja chyba złożę broń bo nie przegadam. Wyjdę jeszcze na pajaca z 3.5 litrowym silnikiem który żyje na chińskiej zupce i tankuje gaz
djcycu napisał(a):A przydaje się więcej mocy na autostradach głównie wtedy kiedy chcesz coś wyprzedzić i chciałbyś wskoczyć na lewy pas pomiędzy jadące samochody[...]
djcycu napisał(a):Wyjdę jeszcze na pajaca z 3.5 litrowym silnikiem który żyje na chińskiej zupce i tankuje gaz byle się pokazać w skórze i furze
scigacz1975 napisał(a): w tym kraju koleś na ścigaczu to dawca organów, a jak ktoś ma szybki wózek to jest piratem drogowym. Takie uroki polaczków.
scigacz1975 napisał(a):@DJ - w tym kraju koleś na ścigaczu to dawca organów, a jak ktoś ma szybki wózek to jest piratem drogowym. Takie uroki polaczków.
djcycu napisał(a):Ja chyba złożę broń bo nie przegadam. Wyjdę jeszcze na pajaca z 3.5 litrowym silnikiem który żyje na chińskiej zupce i tankuje gaz byle się pokazać w skórze i furze
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości