Oślepiające latarki

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Postprzez Fett w 09 Mar 2008, 16:37

Niestety, ale wyłączenie tej opcji nic nie daje. Postacie nadal mają włączone latarki i walą mi po oczach, aż miło. :(
Image
Awatar użytkownika
Fett
Kot

Dołączenie: 29 Lut 2008, 22:15
Ostatnio był: 21 Gru 2010, 23:42
Miejscowość: Żagań
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Elektryk w 13 Mar 2008, 14:52

Ciężka sprawa. Spróbuj skopiować savy na pulpit,, odinstalować STALKERA i zainstalować ponownie i wkleić SAVY. Są one w folderze Dokumenty udostepnione/Stalker shock/Savy

A propo. Ja mam taki fajny bug. Jak włączę Latarki BN-ów i po nocy nastąpi dzień mogę znaleźć leżące na ziemi snopy światła. Jakby Stalkerzy odkręcali je sobie od głowy i rzucali na ziemię :P

PS: A wie ktoś od czego jest skrót BN ???
Awatar użytkownika
Elektryk
Tropiciel

Dołączenie: 21 Lut 2008, 14:50
Ostatnio był: 06 Lis 2014, 18:05
Miejscowość: Ravenholm
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 2

Postprzez cmlPL w 13 Mar 2008, 15:50

Bohater niezależny, a pomysł z odinstalowaniem modów tj. odinstalowaniem gry i wklejeniem sejvów możeb być dobry, jesli savy beda działać...
cmlPL
Łowca

Dołączenie: 19 Sie 2007, 21:33
Ostatnio był: 06 Paź 2013, 05:06
Miejscowość: Niedaleko KowKa
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Sniper Obokan
Kozaki: 2

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt48 oraz 26 gości