przez Pangia w 18 Sie 2014, 18:39
Już myślałem, że jestem jedynym, którego nieziemsko wk♥rwia ten wątpliwie przydatny, przyjemny, przyjazny, realny i praktyczny aspekt gry, który już lepiej działał w Czystym Niebie, gdzie i tak był zj♥bany, ale nie aż tak… Na moje to będzie:
- Kod: Zaznacz wszystko
full_visibility_radius = 4
partial_visibility_radius = 7
no_visibility_radius = 10
…czyli w jakiej odległości od gracza pijawka się pokazuje, robi się przezroczysta i znika. Najlogiczniej byłoby – dla testu, oczywiście – ustawić drugą opcję na równą
switch_distance w alife.ltx, żeby mieć pewność, że pijawka nie będzie znikać za późno, gdy już będzie atakowała gracza. Wtedy powinno to działać tak, jak działało w Cieniu Czarnobyla.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
-
Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Nieogarniający.