ammo_gauss = 1, 1
Osobiście sam sobie zmieniłem celowniki z Absolute_Scopes v.1.2mayer99 napisał(a):A jest gdzieś jakaś paczka celowników zmieniająca siatki u broni takich jak: Green Dragon, M14 DMR, FN F2000??? W angielskiej wersji Triksterowego poradnika był link, ale zmieniał celowniki na modele z widokiem otoczenia dookoła lunety...ja potrzebuję same siatki jeno. Także Trikster my superhero liczę na Ciebie .
Za to ja przeżylem "deja vu". Po wyjściu z pralni w drodze do miejsca ewakuacji spotkałem stalkera Garriego ze snajperką, walczącego z zombi ( Przecież z Wano wybrał się do Janowa). Jestem tylko ciekaw, czy to błąd gry, czy zbieżność imion. Pewnie to pierwsze, bo przecież stalkerzy mieli pokazać się dopiero po ewakuacji.mayer99 napisał(a):P.S. Dziś w Prypeci na wersji 2.1.1 przeżyłem nie lada przygodę. Miałem małą strzelaninę z oddziałem Monolitu w szpitalu w Prypeci, ale już po misji z Gaussem. Parę trupów i 1 ranny Monolitowiec w Egzo. Podchodzę go dobić i po loot a on radośnie oznajmił: Śmierć wrogowi Monolitu i....wysadził się w powietrze razem z moim bladym dupskiem. Cała ta sytuacja zmiażdżyła system - pierwszy raz coś takiego widziałem... Misery wielki szacun!!!
Krzyk19 napisał(a):Witam. Mam pytanie. Jaki jest najlepszy karabin w MISERY? Limit to 25 tysięcy rubli.
Widziałem u Sowy LR300 i Abakana bez możliwości założenia tłumika za 23-25 tys. Oczywiście używkę. Tylko pewnie dla mnie są inne ceny, bo mam przyjaciela stalkerów ( Tylko nie wiem, czy w Misery to działa).Krzyk19 napisał(a):Witam. Mam pytanie. Jaki jest najlepszy karabin w MISERY? Limit to 25 tysięcy rubli.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości