Opinie nt. książki

Podwozie też było złe?

Tak.
23
64%
Tak,
13
36%

Razem głosów : 36

Re: Opinie nt. książki

Postprzez Iwaszka w 28 Lip 2014, 23:28

Meesh napisał(a):Jak na razie to na FB prosiłem znajomych o umiar i niewyzywanie nikogo. Kilkukrotnie.

Zaproponuj im tabletkę z IPR na uspokojenie tak jak to macie w zwyczaju - prawdziwi stalkerzy.

Ale masz tupet i kłamiesz: najpierw podjudzałeś linkiem do tematu i innymi "bólo dupingami" a teraz wielki rozjemca.
Pedagogika przedszkolna lvl up+

Za ten post Iwaszka otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Realkriss, Karo Zilla.
Awatar użytkownika
Iwaszka
Weteran

Dołączenie: 23 Cze 2010, 13:56
Ostatnio był: 16 Sie 2024, 16:19
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 272

Reklamy Google

Postprzez Wave w 28 Lip 2014, 23:33

A ja sadzę, że od tychże znajomych z FB powinny być jakieś przeprosiny dla Grzegorza. Obrażanie kogoś bezpodstawnie jest co najmniej nieodpowiednim czynem. Fakt, napisał, iż nie jest babą do fochania, jednak to było bardzo nie w porządku ze strony Twoich kolegów.
Wave

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Postprzez Grzechu300 w 28 Lip 2014, 23:36

Wave napisał(a):A ja sadzę, że od tychże znajomych z FB powinny być jakieś przeprosiny dla Grzegorza.

Nie no, nie chcę jakiś przeprosin czy coś. Bez przesady, co ja jestem, poszkodowany? :D

Chodziło mi wyłącznie o wyjaśnienie sprawy - jak Meesh poprosił o "ogarnięcie się" na facebooku, to się ogarną. Koniec. ;)
Вознаграждён будет только один.

Za ten post Grzechu300 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Adam.
Awatar użytkownika
Grzechu300
Ekspert

Dołączenie: 30 Sie 2012, 22:39
Ostatnio był: 15 Wrz 2019, 11:19
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 333

Postprzez Karo Zilla w 28 Lip 2014, 23:41

Buschu napisał(a):Dobra, ljudy, mam jedna prośbę-
Temat zwie się "opinie na temat książki"- to, co tu piszecie NIJAK się do tego tematu nie ma.
Załóżcie sobie inny- "Hejcienie Meesha", "Ogólny ból dupy", "Beka z Meesha", "Wojna Fb vs. Stalker" - cokolwiek, bo tu się burdel i ogólny rozpierdziel robi.

I po co ty sie tak spinasz wychodzi na to że jesteś bardzo zaslapiony w Meesha,przynajmniej ja tak zauważyłam wyadawało mi się że jesteś w porządku chłopak ale chyba się pomyliłam co do Ciebie...zluzuj pasek. :/
Siadam i myślę: "O czym mam pisać?” – i nagle to przychodzi. Jest już pierwsza linijka, a cała piekielna reszta płynie za nią...

Za ten post Karo Zilla otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Iwaszka.
Awatar użytkownika
Karo Zilla
Kot

Dołączenie: 28 Lip 2014, 23:23
Ostatnio była: 16 Sty 2015, 20:16
Miejscowość: Reaktor nr 4
Kozaki: -4

Postprzez Wheeljack w 28 Lip 2014, 23:47

Nie czytam tego co piszecie, więc jak pójdą wyzwiska to raportować.
I dodałem ankietę, głosujcie, tylko szczerze.
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Dołączenie: 13 Kwi 2009, 18:52
Ostatnio był: 13 Lis 2024, 19:51
Miejscowość: Fraktal
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 725

Postprzez Wave w 28 Lip 2014, 23:59

Karo ma rację. Widać swoistą przesadność w działaniach tych ludzi. A ja nadal nie rozumiem, co oni się tak czepili tego bólu dupy? Jakaś mania, przyzwyczajenie, własne wspomnienia, czy może brak jakichkolwiek innych słów na kontrargument?
Wave

Postprzez Realkriss w 29 Lip 2014, 00:07

Łejwuniu, niegrzecznie tak dopytywać o analne preferencje... To są prywatne sprawy.

Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gość, Iwaszka.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 26 Wrz 2024, 11:46
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 881

Postprzez Karo Zilla w 29 Lip 2014, 00:20

Tak na marginesie to te całe "jucho-ciągi" i "Prypeć-kaban" co to wogóle ma oznaczać?jakieś slangi czy coś?Bo ja jakoś nie mogłam załapać,że:
Jucho-ciąg:Pijawka=pytanie:Dlaczego tak?Pijawka jak pijawka i tyle
Prypeć-kaban:Dzik

Pójdziesz do Lasu i zawołasz:
"Ty zobacz!Prypeć-kaban leci!"
Wydaje mi się ,że dużo ludzi nie załapało by tych "gwar"
Siadam i myślę: "O czym mam pisać?” – i nagle to przychodzi. Jest już pierwsza linijka, a cała piekielna reszta płynie za nią...
Awatar użytkownika
Karo Zilla
Kot

Dołączenie: 28 Lip 2014, 23:23
Ostatnio była: 16 Sty 2015, 20:16
Miejscowość: Reaktor nr 4
Kozaki: -4

Postprzez Thuris w 29 Lip 2014, 00:32

Słuchajcie to sie robi nawet żałosne, weźcie się ludzie ogarnijcie i przestańcie Meeshowi zazdrościć jego sukcesów jak my i tak będziemy się z was śmiać na fb i nic z tego więcej mieć nie będziecie wstyd normalnie na takich patrzeć zawistników

Uwagi moderatora:

Ale po co milord zakłada nowy temat jak jeden istnieje? - Wheeljack

Za ten post Thuris otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive KoweK.
Thuris
Kot

Dołączenie: 29 Lip 2014, 00:18
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: BM16 Full
Kozaki: 2

Postprzez Buschu w 29 Lip 2014, 02:46

Sorki za dalsze ciągniecie off-topu:
Tak, na początku były rozmowy o książce, ale dawno zniknęły i jest temat o czym jest. A jest z dupy.
I serdecznie przepraszam za to, że prośba o ZMIANĘ LOKALIZACJI KŁÓTNI (kłóćcie się z kim chcecie i ile chcecie- ale w adekwatnym temacie, bo się burdel robi) jest oznaką zaślepienia w Meeshu.
"Tra ta tara tam ta ta tam tam taratatam"
-Gruby z "Zielonego Słonika"
Awatar użytkownika
Buschu
Kot

Dołączenie: 28 Maj 2014, 21:50
Ostatnio był: 05 Gru 2014, 08:35
Miejscowość: Zabrze
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Chaser 13
Kozaki: 2

Postprzez Kuballa44 w 29 Lip 2014, 08:39

A tak dla odmiany powiem, ze ksiazki mi sie na ogol podobaly, i w sumie kupie tez czesc trzecia.
A tak szczerze, ze patrze na to z dystansem, to sie smieje ze wszystkiego po trochu w tej sytuacji. :)
Ale nie oceniam. Wyrazajac swoje zdanie, jedynie powiem ze faktycznie te prypec kabany itd to mi srednio podeszly. Slepej plamy jeszcze nie czytalem. A tak to spoko, fajne dosyc proste ksiazki akcji, do tego w realiach zony. Lekka, przyjemna lektura jak dla mnie. :) Co mnie cieszy, to ze w sumie do konca Miskowi udaje sie trzymac klimat, a nie ze nagle magicznie skill rosnie i nic juz dla bohatera nie jest przeszkoda, tylko do samego konca poczatkowe zagrozenia, sa zagrozeniami. :)
Btw a temacik to nie jest odnosnie opinii o ksiazce, a nie o autorze drodzy Wy moi? :D

Uwagi moderatora:

Że jesteś na saksach to nie znaczy że nie możesz pisać z polskimi znakami, pierdoło kosmiczna - ati
Słowa były niegdyś czarami i do dziś słowo zachowało coś ze swej siły czarodziejskiej. Słowami może człowiek uszczęśliwić lub doprowadzić do rozpaczy, słowami nauczyciel przenosi na uczniów swą wiedzę, słowami mówca porywa słuchaczy, decyduje o ich sądach i rozstrzygnięciach. -Freud.
Awatar użytkownika
Kuballa44
Beta Tester

Dołączenie: 12 Wrz 2009, 08:21
Ostatnio był: 27 Lut 2022, 17:22
Miejscowość: Prawie że Koszalin.
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 297

Postprzez Gizbarus w 29 Lip 2014, 09:44

Buschu napisał(a):(kłóćcie się z kim chcecie i ile chcecie- ale w adekwatnym temacie, bo się burdel robi)

Przepraszam, że robimy burdel na Twoim forum, już nie będziemy :suchar:

A tak już poważnie, to niestety ten sraluch ma rację - Meesha i tak nie nauczycie przyjmować opinii, skoro spora część z nich to zwykłe sranie żarem i zaczepki mające na celu sprawienie, żeby w końcu się tu pojawił i coś napisał. Jedyne, do czego tylko zaczyna dochodzić, to groupies, którzy rejestrują się na forum jedynie po to, żeby wyzywać użytkowników, którzy nie mają z tą waszą krucjatą nic wspólnego.

Przy okazji, Meesh, bądź tak miły i przypilnuj swoich wyznawców, z łaski swojej. Nie życzę sobie sytuacji, kiedy jakieś dziecko ładuje się na SB i zaczyna nas wyzywać totalnie niesprowokowane. Ja na waszego pejsa nie wchodzę, żeby siać ferment, przeszkadzać w dyskusjach, czy dolewać oliwy do ognia.

A odnośnie tego, kto wygra tą dziecinna krucjatę - mam do serdecznie w dupie. Tylko przenieście się gdzieś na ubitą ziemię i zachowajcie chociaż jakieś pozory.
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir

Za ten post Gizbarus otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive KOSHI, Pan Skarbonka, Buschu.
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 27 Sie 2024, 20:51
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

PoprzedniaNastępna

Powróć do Drugi brzeg

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość