Jak Wypakować GameData

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jak Wypakować GameData

Postprzez Grosso w 18 Lip 2014, 11:28

Witam, mam prośbę i proszę bez hejtów, mówiąc wprost chciałbym wypakować swoją gameDate w Stalker LA ale najzwyczajniej w świecie nie ogarniam tego, ktoś pisał ze jest jakis wypakowywacz jednak nie wiem jak mam nim cokolwiek rozpakować... chce mieć zwykłą GD żeby móc grzebać w plikach czy też po prostu wgrać spolszczenie, proszę wytłumaczcie mi to jak zwykłemu Lajkowi :)
Grosso
Kot

Dołączenie: 03 Maj 2014, 21:05
Ostatnio był: 02 Lip 2017, 01:15
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Jak Wypakować GameData

Postprzez Kortyzol w 19 Lip 2014, 14:38

Po pierwsze potrzebujesz programu, tutaj masz : http://www.moddb.com/mods/old-good-stalker-evolution/downloads/stalker-game-archives-unpacker

Po drugie rozpakowujesz program, gdzie chcesz (chociaż najlepiej w folderze ze stalkerem) i włączasz DATA UNPACKER EN.exe. Wybierasz którą "gamedate" chcesz rozpakować, a następnie gdzie chcesz ją rozpakować. Następnie program sam zacznie rozpakowywać. Możesz zaznaczyć tylko jedną spakowaną gamedatę na raz, więc będziesz musiał to powtórzyć parę razy.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec egestas diam ac dolor dapibus consectetur. Etiam iaculis accumsan leo. Suspendisse varius imperdiet adipiscing. Aliquam porttitor velit lacus, non feugiat arcu accumsan non. In vitae sapien in eros vestibulum aliquet. Sed turpis augue, semper vitae convallis non, luctus eget libero. Nullam quis magna mi. Morbi malesuada sem ut ligula viverra condimentum. Cras quis dolor id risus aliquet mattis mattis ut sapien. Duis ac vulputate risus. In tempus, arcu mattis semper tempor, odio tellus vehicula arcu, vitae luctus eros nisi eget eros. Nullam congue ligula sed odio vehicula aliquam. Suspendisse eleifend magna.

Za ten post Kortyzol otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Grosso.
Awatar użytkownika
Kortyzol
Kot

Dołączenie: 07 Sty 2012, 23:29
Ostatnio był: 26 Cze 2016, 13:15
Kozaki: -3

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości