sposób na zakończenia

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Postprzez Nieznany w 21 Paź 2007, 13:14

Ta, Sidorowicz zaskoczony chłopak był. Ja np.ostatnio miałem ponad 50tys. najniższą repkę (tak mi się wydaje :bardzo zły) zabiłem Lukasa i Woronina, no i ostatecznie "Pragnę rządzić światem".
Nieznany

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Reklamy Google

Postprzez Elektryk w 29 Lut 2008, 20:08

Ja mam pewne ciekawe pytanie. Ja miałem pierwszego mego Stalkera sprowadzanego i grałem po angielsku. Grałem wtedy to jak w prostą strzelankę. Szedłem tam gdzie prowadziła mnie minimapa. Oczywiście z tym gościem w schowku Stiełoka sie nie spotkałem :). Ale przeszedłem. I miałem takie dziwne zakończenie i nie wiem które to. Wiem tylko, że fałszywe :) Wyglądało tak jakby naznaczony podszedł do Monolitu i nagle miał takie dziwne 'cofnięcia' w głowie. Na koniec stanął w miejscu a dookoła zrobiło sie ciemno...i koniec. Nie pamiętam więcej. Czy ktoś rozpoznaje ten end???
Awatar użytkownika
Elektryk
Tropiciel

Dołączenie: 21 Lut 2008, 14:50
Ostatnio był: 06 Lis 2014, 18:05
Miejscowość: Ravenholm
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 2

Postprzez MCaleb w 29 Lut 2008, 23:12

"Ludzkość musi być kontrolowana". Zaglądnij do pewnego przyklejonego, zamkniętego tematu o zakończeniach. Ten chyba też wkrótce zamknę.
There is nothing in this world worth believing in...
Image
Awatar użytkownika
MCaleb
Weteran

Dołączenie: 09 Cze 2007, 23:23
Ostatnio był: 03 Wrz 2015, 19:57
Miejscowość: Mars
Kozaki: 8

Postprzez SaS TrooP w 29 Lut 2008, 23:59

Ja mam takie pytanie z ciekawości. Jak można zejść z oceną w dół, bo moja najgorsza to była "Dobry"
SaS TrooP
Ekspert

Dołączenie: 22 Gru 2007, 21:43
Ostatnio był: 07 Cze 2019, 01:47
Miejscowość: Wodzisław, Silesia
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 14

Postprzez Elektryk w 04 Mar 2008, 16:36

Najpierw zrób zadymę Kordonie wsród kotów, potem na wysypisku zabij wszystkich tam na tej stacjii kolejowej, idź do Baru gdzie zabij tego co nie wpuszcza do bazy Powinności, ucieknij do magazynów gdzie zaczaruj w bazie powinności. Powinno pomóc. Bedziesz miał najgorsza reputacje moimm zdaniem.
Awatar użytkownika
Elektryk
Tropiciel

Dołączenie: 21 Lut 2008, 14:50
Ostatnio był: 06 Lis 2014, 18:05
Miejscowość: Ravenholm
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 2

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości