Pilot napisał(a):Dżuz:
Czy to naprawdę muszą być ustawienia na maxa?
Dżuz napisał(a):Pilot napisał(a):Dżuz:
Czy to naprawdę muszą być ustawienia na maxa?
Nie po to żech kupywał kompa za prawie 3k, żeby tera' grać na średnich
A tak poważnie, to nie chodzi o to czy musi czy nie. Miał wyjść patch i miało być lepiej, a jest gorzej. Więc składam reklamację
Ale dość pitolenia. Muszę zwrócić twórcom honorMój poprzedni post był trochę pochopny. Zaraz po zainstalowaniu łatki, rzeczywiście miałem "płynność" na poziomie 10-15 fps. Z rozpaczy i bez nadziei na poprawę, zrobiłem czyszczenie kompa Ccleanerem. I pomogło
Fpsy wróciły do poziomu ok.22-25 zaraz po wyjściu z bunkra Sidorowicza, a w dalszej części mapy wzrosły do nawet ponad 30. I to ze wszystkimi ustawieniami na maks
Czyli gorzej nie jest - powiedziałbym nawet, że gra zdaje się działać trochę płynniej, bo nie przycina tak często jak wcześniej
Tak że chapeau bas
korek26 napisał(a):U mnie pogoda się zawiesiła na zachmurzonym niebie i mam tak i w dzień i w nocy, ciemno w dzień a w nocy nic nie widać . tylko w kordonie na początku gry było słońce. Więc przed paczem było słonecznie cały czas a teraz na odwrót.
A i w dalszej części gry niektórych schowków nie da się przeszukać coś nie tak jest z geometriom mapy.
Mila napisał(a):No to ja mam problem... Powie mi ktoś łopatologicznie jak ja mam tego pacza ogarnąć? Pobrałem, wypakowałem, zainstalowałem, wypakowałem tym drugim programem dwa pliki... ale jak to ma wyglądać? Brak gejmdaty, wyskakuje error, że nie może otworzyć fsgame.ltx. No krew mnie zalewa. Ja jeszcze zrozumiem, że w nocy nie pograłem, bo nie miałem rozpakowanych dwóch plików, ale teraz to już jestem zielony i zniesmaczony zachowaniem Dezowave... -.-
FATAL ERROR
[error]Expression : no_assert
[error]Function : CXML_IdToIndex<class CCharacterInfo>::GetById
[error]File : x:\stalker\xray-svn-trunk\xr_3da\xrgame\xml_str_id_loader.h
[error]Line : 115
[error]Description : item [forg_dolg_wounded2] not found!!
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 1 gość