Za dużo pie*dolenia o Neymarze, za mało grania. Dante jak i cała defensywa była beznadziejna, jakby był świetnie jak do tej pory spisujący się Thiago, to może porażka byłaby mniejszych rozmiarów.
"Today I didn't even have to use my AK I gotta say it was a good day"
Tak naprawdę to nie ma się co dziwić, że żółci dostali łomot, zaskakujące tylko, że to klęska na miarę możliwości Wysp Owczych. Od samego początku nie grali nic ciekawego a męczarnie z Chile czy z Meksykiem mogły nas przygotować na taki obrót spraw. Dodatkowo sędziowie jeszcze parę razy podholowali ten wrak.
Czekam, żeby powiedzieć "Piłka nożna to sport, w którym zawsze wygrywają Niemcy, Holendrzy po raz czwarty lądują na 2. miejscu, przez który w Brazylii są zamieszki, a papież zwątpił w swój kraj". Oczywiście Szwaby muszą wygrać, potem Holandia, Brazylia i Argentyna poza podium.
Pan Skarbonka napisał(a):Jeżeli chodzi o finał i maksymalną kwotę zakładu, wypowiedzcie się proszę czy jesteście za możliwością gry va banque czy jednak z określonym limitem.
Przepatrzyłem mnożniki na bet365.com - jestem przeciw.
Robben załamany, myśli o powrocie do domu (Robben, weź się w garść)
Przed meczem Brazylia - Holandia trener holenderski stwierdził, że mecze o 3 miejsce na Mundialu są pozbawione sensu i trzeba je zlikwidować. Co sądzicie o tym pomyśle? (padł argument, że to miejsce nic nie znaczy).
Ostatnio edytowany przez Imienny 11 Lip 2014, 09:40, edytowano w sumie 2 razy
"-Jesteś tchórz - nagle wyraźne powiedział chłopiec. (..) -Jak to - tchórz? - zapytał Malanow - Dlaczego mnie obrażasz? -A ja cię nie obrażam - oznajmił chłopczyk patrząc na mnie badawczo, jak na jakieś niespotykane zwierzę - Ja cię zdefiniowałem..." - Arkadij i Borys Strugaccy "Miliard lat przed końcem świata" Niektóre moje koncepty: S.T.A.L.K.E.R. Przekleństwo, "Przeklęci Łowcy", Przeklęty, Sieroj Nikołajewicz Bondaruk, Bronie+dodatki, cz. I, S.T.A.L.K.E.R. Początki (w przygotowaniu)
239,2 IMIENNY 221,6 UNIVERSAL 187,5 LEO0502 159 IDEALNY 129 THE WITCHER 124 PAN SKARBONKA 118 KOLOKOLO98 100 REALKRISS 0 SOVIET
Przed nami ostatnia prosta. Tak jak pisałem wcześniej, mecz o III m. obstawiamy do 50. Ponieważ nikt się nie wypowiedział co do finału, autorytatywnie ustalam stawkę ma 100 pkt. God speed.
(2.2) Brazylia (3.8) Holandia (3.3) (2.3) Niemcy (3.2) Argentyna (3.5)
Ostatnio edytowany przez Imienny 12 Lip 2014, 21:43, edytowano w sumie 7 razy
"-Jesteś tchórz - nagle wyraźne powiedział chłopiec. (..) -Jak to - tchórz? - zapytał Malanow - Dlaczego mnie obrażasz? -A ja cię nie obrażam - oznajmił chłopczyk patrząc na mnie badawczo, jak na jakieś niespotykane zwierzę - Ja cię zdefiniowałem..." - Arkadij i Borys Strugaccy "Miliard lat przed końcem świata" Niektóre moje koncepty: S.T.A.L.K.E.R. Przekleństwo, "Przeklęci Łowcy", Przeklęty, Sieroj Nikołajewicz Bondaruk, Bronie+dodatki, cz. I, S.T.A.L.K.E.R. Początki (w przygotowaniu)
Za ten post Imienny otrzymał następujące punkty reputacji: