Arena - Problem z mutantami

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Arena - Problem z mutantami

Postprzez TheGodOfEvil w 10 Lip 2014, 11:39

Witam. Ostatnio zainstalowałem sobie Lost Alpha i doszedłem już do wielkiej odlewni metali. Chciałem sobie powalczyć na arenie. Po wybraniu czasu i mutanta idę na arenę i... Nic tam nie ma. Filmik pokazuje jak otwiera pustą klatkę. Biegam po tej arenie jak głupi, sprawdziłem każdy kąt ale mutków nie było! Za pomoc: :wódka:
Żart - nie śmieszny = Gdzie zapodział się S.T.A.L.K.E.R 2? Ma rewolucje. Ale jakie?
Chue chue...
Awatar użytkownika
TheGodOfEvil
Kot

Dołączenie: 05 Lip 2014, 13:17
Ostatnio był: 30 Lis 2014, 17:41
Miejscowość: Żołądek nibyolbrzyma
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: RP-74
Kozaki: 5

Reklamy Google

Re: Arena - Problem z mutantami

Postprzez Yoavek w 10 Lip 2014, 12:19

Lost Alpha. Wystarczy xD

Nie no serio to znając życie coś się spruło. Jak masz autosave jak wchodziłeś do mapy to gdzieś go sobie skopiuj i przeinstaluj Lost Alpha.
"Czuję się jak ktoś, z kim nie pozwoliłbym pieprzyć się mojej własnej córce, i jednocześnie jak ktoś, z kim, będąc tą córką, chciałbym się pieprzyć bardziej niż z kimkolwiek innym." ~Marylin Manson
Amerykanie są jak Rosjanki; im więcej ich tłuczesz, tym bardziej cię kochają.~Józef Stalin
Awatar użytkownika
Yoavek
Stalker

Dołączenie: 07 Cze 2014, 16:43
Ostatnio był: 24 Lip 2015, 04:34
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 2

Postprzez Pangia w 10 Lip 2014, 12:53

A patcha zainstalowałeś? Niby to naprawia, choć szczerze mówiąc nie przypominam sobie takich notek w changelogu, więc nie wiem, czy FAQ nie ma błędu (o ile ktokolwiek je czytał).
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Postprzez apg2312 w 10 Lip 2014, 13:17

To jest bug, którego pierwszy patch nie naprawił - brak mutantów do walki. Na Arenę idzie wejść, połazić po niej, zastrzelić kilku NPC na widowni, i tyle. Z Areny wyjść już nie idzie.
Jedynym rozwiązaniem jest cofnięcie się do poprzedniego sejwa.
I have no right to ask this of any of you... but will you follow me...one last time ?
Awatar użytkownika
apg2312
Tropiciel

Dołączenie: 28 Wrz 2009, 21:41
Ostatnio był: 18 Wrz 2019, 08:49
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 76

Postprzez TheGodOfEvil w 10 Lip 2014, 13:19

Reinstalcja nie pomogła. Patch 1.3.013 (Jakoś tak)
Żart - nie śmieszny = Gdzie zapodział się S.T.A.L.K.E.R 2? Ma rewolucje. Ale jakie?
Chue chue...
Awatar użytkownika
TheGodOfEvil
Kot

Dołączenie: 05 Lip 2014, 13:17
Ostatnio był: 30 Lis 2014, 17:41
Miejscowość: Żołądek nibyolbrzyma
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: RP-74
Kozaki: 5

Postprzez apg2312 w 10 Lip 2014, 13:21

Reinstalacja nic nie pomoże. Po prostu nie wchodź na Arenę.
I have no right to ask this of any of you... but will you follow me...one last time ?
Awatar użytkownika
apg2312
Tropiciel

Dołączenie: 28 Wrz 2009, 21:41
Ostatnio był: 18 Wrz 2019, 08:49
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 76

Postprzez Pangia w 10 Lip 2014, 13:27

apg2312 napisał(a):To jest bug, którego pierwszy patch nie naprawił - brak mutantów do walki. Na Arenę idzie wejść, połazić po niej, zastrzelić kilku NPC na widowni, i tyle. Z Areny wyjść już nie idzie.
Jedynym rozwiązaniem jest cofnięcie się do poprzedniego sejwa.

Aaa, czyli miałem rację, że w FAQ jest błąd. A miałem pisać PW, tylko nie byłem na 100% pewien.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości