Trupiarka

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Trupiarka

Postprzez Anamden w 01 Mar 2008, 21:04

Dziś gdy wędrówałem sobie po mapie, Natknąłem się na "trupiarke" ( tą cięzarówke która przewozi trupy z zony, można ją zobaczyć na początku gry w intrze) obok tej trupiarki , jest niezwykle silne promieniowanie. Ciekawe skąd sie tam wzieło ?? Czy to od tych trupów ? też ją widzeliście ?
Anamden
Kot

Dołączenie: 01 Mar 2008, 18:37
Ostatnio był: 02 Mar 2008, 16:07
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez SandFighter w 01 Mar 2008, 21:11

Porównując trupiarkę znalezioną w Kordonie do tej z intra można stwierdzić, że to nie ta okolica. Przypomnij sobie jak wyglądał teren dookoła trupiarki w filmiku i jak to się ma do Kordonu. Co do promieniowania, to nie jest to jedyny wrak w grze który ma wysoką dawkę promieniowania w sobie. Jest też kilka w Agropromie i w Magazynach Wojskowych. Przyczyną może być zarówno skażenie "pasażerów" jak i też wysoka radiacja elementów konstrukcyjnych wozu, które wchłonęły w siebie promieniowanie, co hipotetycznie jest możliwe.
SandFighter

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Postprzez Anamden w 01 Mar 2008, 23:03

Wiesz, Bo dłuższej analizie twojej wypowiedzi , nachodzi mnie tylko jedna myśl - Masz racje. Co do innych trupiarek - Gram w stalkera od bardzo niedawna , jestes zaraz po tej misji w ktorej trzeba pomóc i na zlomowisku w wlace z Bandytami.
Ostatnio edytowany przez Anamden, 01 Mar 2008, 23:22, edytowano w sumie 1 raz
Anamden
Kot

Postprzez SandFighter w 01 Mar 2008, 23:11

Mam taką prośbę: staraj się pisać składnie i z polskimi znakami, bo Twoje wypowiedzi (nie "wypowiedzenia") są niestety pochlastane troszku. Stosując się do tego i sprawdzając jak wygląda post przed wysłaniem oszczędzisz sobie warnów i banów, a moderatorom nerwów i poprawiania Twoich wypocin.

To taki trochę offtop, ale mam nadzieję, że przejdzie ;)

Co do Trupiarek, to zastanawiam się, czy ktoś odnalazł w grze lokalizację owej słynnej trupiarki, która przewoziła Naznaczonego? Jakby coś to piszcie podając konkretną lokalizację.
SandFighter

Postprzez MCaleb w 01 Mar 2008, 23:20

Trochu o Trupiarkach znalazło się w tym temacie. Radzę się zapoznać.

Co do lokalizacji tej konkretnej trupiarki, to obawiam się, że takowa nie istnieje, a przynajmniej osobiście się nie natknąłem.
There is nothing in this world worth believing in...
Image
Awatar użytkownika
MCaleb
Weteran

Dołączenie: 09 Cze 2007, 23:23
Ostatnio był: 03 Wrz 2015, 19:57
Miejscowość: Mars
Kozaki: 8

Postprzez Anamden w 01 Mar 2008, 23:23

Dziękuje za poprawienie , błąd juz naprawiłem.

Topic:

Tak wiem ze jest taki temat , ale chciałem cobie podyskutować z innymi użytkownikami forum , gdyż ten temat bardzo mnie zaciekawił.
Anamden
Kot

Postprzez SandFighter w 01 Mar 2008, 23:37

Poza tym, MC, kolega zaczął dopiero niedawno grę i nie przeszedł jej jeszcze, więc po co ma sobie psuć przyjemność z gry czytając spojlery? Nic w tym złego, że zapytał.

Co do samej trupiarki, to myślę, że bardzo podobne rejony to droga w Agropromie której jest pełno takich "dziur". Fakt jest też tam wrak ciężarówki, ale niewiele ma wspólnego z trupiarką wiozącą Naznaczonego. Być może prawdopodobna będzie lokacja w Magazynach wojskowych, która pełna jest wzgórz i górek oraz asfaltowych nawierzchni. Czerwony Las odpada, bo za wąskie drogi, choć w kilku miejscach jest podobnie odwzorowany teren co w intrze.
SandFighter

Postprzez Anamden w 01 Mar 2008, 23:40

No. no zapowiada sie ciekawie , jak dotąd nie słyszalem nawet nazw tych lokacji :)
Nie moge sie doczekać aż zgłebie następną porcje tej wspaniałej gry :)
Może ktoś inny sie wypowie??
Anamden
Kot

Postprzez Infernal w 02 Mar 2008, 00:04

No tak, ale koleś z czerwonego lasu, albo magazynów dźwigałby trupa aż do Sidorovicha? Trochę to nielogiczne.
Ratuj dżender - dzieci precz ze szkół!
Infernal
Łowca

Dołączenie: 02 Paź 2007, 17:29
Ostatnio był: 08 Sty 2015, 01:40
Kozaki: 3

Postprzez Stalk3r w 02 Mar 2008, 00:10

To jest Kordon ! Wiecie dlaczego nie kojarzymy lokacji , bo została mocno zmodyfikowana od czasów wersji alpha (widziałem jeden trailer,gdzie ukształtowanie terenu jak najbardziej się zgadza...),a nasi "kochani panowie z THQ " przyczynili się do zmian...
Le Slavic Untermensch
Awatar użytkownika
Stalk3r
Tropiciel

Dołączenie: 18 Paź 2007, 14:00
Ostatnio był: 24 Cze 2016, 01:41
Miejscowość: Nowhere
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 2

Postprzez SandFighter w 02 Mar 2008, 00:44

Wiesz, to może być bardzo prawdopodobne, bo o ile pamiętam, to Strefa nawet wyglądała na bardziej realną i żywą w alphie. Do tego były gdzieś motywy ze zdezelowanymi trupiarkami na filmikach GSC z alphy. Fakt, Kordon, to najbardziej zmodyfikowana lokacja w grze, została zmniejszona i przerobiona pod "panów z THQ", stąd te niedociągnięcia w spójności fabuły.

Masz kompletną rację. Poza tym trupiarka z Kordonu w dużej mierze przypomina tą z filmiku (ułożenie, rozłożenie zwłok itp.), tylko różnica tkwi w szczegółach ukształtowania terenu w grze.
SandFighter

Postprzez SaS TrooP w 02 Mar 2008, 00:57

Co do rozłożenia zwłok to się nie zgadzam. To było całkowicie inaczej.
SaS TrooP
Ekspert

Dołączenie: 22 Gru 2007, 21:43
Ostatnio był: 07 Cze 2019, 01:47
Miejscowość: Wodzisław, Silesia
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 14

Następna

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt48 oraz 51 gości