misja dla Łukasza

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

misja dla Łukasza

Postprzez mastier w 02 Lip 2014, 09:02

Witam

Czy ktoś z forumowiczów ma ten sam problem co ja ? Mianowicie chodzi o niemożliwość skończenia misji dla Łukasza. Łukasz siedzi ze swoją ekipą na lokacji Przedmieścia Prypeci i zleca odnalezienie klucza od barmana najemników a potem z Radaru przyniesienie mu maszyny - Lucas Machine. Robię wszystko wg PDA, kolejne pkt tej misji zaliczają się. Przychodzę do Łukasza z powrotem na Przedmieścia Prypeci i kolo w ogóle nie chce mówić nt misji jaką zlecił. W oknie dialogowym jest tylko 1) czy masz dla mnie jakieś zlecenie lub 2) see you. Łukasz na pytanie o zlecenie odpowiada, że czasowo nic nie ma do zrobienia i temat się kończy. Próbowałem połazić trochę i wpaść do niego później oddać mu tą cholerną maszynkę, wyjść z gry i wejść ponownie ale Lukasz pozostaje niezmiennie do dupy. Nijak nie odnosi się do przyniesionej dla niego maszyny i nie można zakończyć misji. Już wolałbym pozbyć się tego shitu - waży 2 kg ale nie można go usunąć nijak z plecaka. Jakieś pomysły ?

Dzięki i pozdrawiam
mastier
Kot

Dołączenie: 21 Gru 2010, 14:10
Ostatnio był: 11 Lip 2014, 12:43
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: misja dla Łukasza

Postprzez ArioH w 03 Lip 2014, 10:19

Co do skończenia tego questa to ci nie pomogę, ale był już temat z wyrzucaniem przedmiotów "niewyrzucalnych" i tam też ktoś chciał się pozbyć "Urządzenia dla Łukasza". Tu masz link: viewtopic.php?f=129&t=23754
ArioH
Kot

Dołączenie: 01 Lip 2014, 22:57
Ostatnio był: 19 Gru 2014, 11:08
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 1

Re: misja dla Łukasza

Postprzez n1ck w 04 Lip 2014, 00:22

viewtopic.php?f=129&t=23641
tu masz odpowiedź
Awatar użytkownika
n1ck
Tropiciel

Dołączenie: 05 Lis 2011, 09:06
Ostatnio był: 16 Gru 2019, 15:04
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Kora-919
Kozaki: 41

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości