pytanie

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

pytanie

Postprzez Anamden w 01 Mar 2008, 18:45

Mam takie pytanie, na początku gry mamy do wykonania zadanie w ktorym trzeba przejsc przez przejsćie kolejowa . można przejśc jakoś inaczej czy trzeba walczyć z tymi zołnierzami ? ( Ten tunel obok tego stalkera ktorego musielismy znalesc jest pełen anomalii co nieumożliwia przejście żywym )
Anamden
Kot

Dołączenie: 01 Mar 2008, 18:37
Ostatnio był: 02 Mar 2008, 16:07
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez MCaleb w 01 Mar 2008, 18:54

Da się, tylko trzeba wejść w rytm. Możesz też pogadać z jednym żołdakiem, któremu jak dasz w łapę, to Cię przepuści. Jest jeszcze jedno przejście, po drugiej stronie, gdzie kończy się siatka. Osobiście wybieram to ostatnie.
There is nothing in this world worth believing in...
Image
Awatar użytkownika
MCaleb
Weteran

Dołączenie: 09 Cze 2007, 23:23
Ostatnio był: 03 Wrz 2015, 19:57
Miejscowość: Mars
Kozaki: 8

Postprzez fef w 01 Mar 2008, 18:56

Da rade, jeśli chodzi o tunel to przy martwym stalkerze znajdziesz info jak to zrobić, ale nie polecam. Jeśli chodzi o most to albo zapłać trepom 500 ru (podchodzisz ze schowaną bronią bo inaczej zaczną szczelać), bądź skręcasz w prawo i robisz małe kółeczko by cię nie zauważyli i masz dziurę w płotku. Na przyszłość zaglądaj do tutejszego faq i używaj opcji szukaj, znajdziesz potrzebne info bez konieczności zakładania nowego tematu.

E: zostałem uprzedzony, tak to jest jak się próbuje pisać posty na mega kacu :D
Awatar użytkownika
fef
Stalker

Dołączenie: 03 Wrz 2007, 23:17
Ostatnio był: 06 Paź 2008, 16:37
Miejscowość: Agropolis

Postprzez Anamden w 01 Mar 2008, 19:01

Gdy pierwszy raz grałem , podszedłem do nich normalnie bez broni ( nie wiedzialem nawet ze to są żołnierze) i zaczeli strzelac :/ niewiem czemu. Nie znałem tych przejść i zawsze musiałem z nimi walczyc ale ostatnio jak grałem i tam podszedłem to trwala juz tam walka bandyci-zolnierze-stalkerzy. Czy to była fbuła czy czysty przypadek ? (Tylko raz mi sie to zdarzyło)
Anamden
Kot

Dołączenie: 01 Mar 2008, 18:37
Ostatnio był: 02 Mar 2008, 16:07

Postprzez MCaleb w 01 Mar 2008, 19:11

Przez przypadek.

EOT
There is nothing in this world worth believing in...
Image
Awatar użytkownika
MCaleb
Weteran

Dołączenie: 09 Cze 2007, 23:23
Ostatnio był: 03 Wrz 2015, 19:57
Miejscowość: Mars
Kozaki: 8

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 16 gości