Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs
Witam! Po wyjściu z X2 idę na cmentarz do Ghosta, rozmawiam, potem spotykam swojego sobowtóra? Niestety nie mogę wyjść z terenu. Jak przejść na free play?
Pomogłem? Postaw Kozaczka :)
Za ten post Daniu91 otrzymał następujące punkty reputacji:
automatycznie przechodzisz do free. Żadnego sobowtóra nie spotykasz, budzisz się tylko w KOrdonie w piwnicy. Coś jakby początek z SoC, tylko, że wszystko pamiętasz
automatycznie przechodzisz do free. Żadnego sobowtóra nie spotykasz, budzisz się tylko w KOrdonie w piwnicy. Coś jakby początek z SoC, tylko, że wszystko pamiętasz
No niestety nie mam czegoś takiego Budzę się koło Ghosta na cmentarzu, biegnę i spotykam swojego sobowtóra z psem. Może to przez to, że mam jeszcze jedno aktywne zadanie które było zbugowane i niestety nie ukonczyłem prawidłowo 'meet the contact'...
Uwagi moderatora:
Ale po co cytujesz ostatniego posta w całości? - Wheeljack
bo jak wychodziłeś z X2 wyskoczyło ci w PDA zaproszenie na spotkanie - na cmentarzu pod górką na której rozmawiales z Ghostem jest zejście do podziemi - wchodzisz tam i przenosi cię do pokoju gdzie jakies figury domina z coś niby mają mówić... ale animacja jest zbugowana i nic nie wiadomo - dopiero wtedy wyrzuca cie do free play.
mam ten sam problem, bo nie wiem o co chodzi w animacji Opisałem to dokładniej w wątku o zakończeniu - pare postów niżej.
zejście do podziemi - wchodzisz tam i przenosi cię do pokoju gdzie jakies figury domina z coś niby mają mówić...
Czy napiszę ktoś jak tam się dostać? przeszedłem LA 4 razy, ale ani razu nie miałem zadania aby się tam dostać, a drzwi do tego pomieszczenia są zamknięte.