Niestety, tu muszę się zgodzić. Co pokazuje jedynie, że JUŻ jest tragicznie - a będzie gorzej. Nazwałbym to zezwierzęceniem, gdyby nie fakt, że obraża to zwierzęta.
Kpuc, z ciekawości: nigdy nie miałeś tego w szkole, że tak to cię zafascynowało?
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Zastanawiałem się czy wrzucić to do filmu czy zagadek historycznych, ale zamieszczam to tu. Obejrzyjcie i spróbujcie nie zaglądając do opisów filmu zgadnąć co to za wojna. Ja w pierwszym momencie pomyślałem, że to jakieś Sci-Fi, dopiero potem sobie pokojarzyłem fakty i mnie olśniło.
"-Jesteś tchórz - nagle wyraźne powiedział chłopiec. (..) -Jak to - tchórz? - zapytał Malanow - Dlaczego mnie obrażasz? -A ja cię nie obrażam - oznajmił chłopczyk patrząc na mnie badawczo, jak na jakieś niespotykane zwierzę - Ja cię zdefiniowałem..." - Arkadij i Borys Strugaccy "Miliard lat przed końcem świata" Niektóre moje koncepty: S.T.A.L.K.E.R. Przekleństwo, "Przeklęci Łowcy", Przeklęty, Sieroj Nikołajewicz Bondaruk, Bronie+dodatki, cz. I, S.T.A.L.K.E.R. Początki (w przygotowaniu)
Niewiarygodne co ludzie potrafią zrobić ze zwykłych klocków... Już nie chodzi mi o sam model tego Porsche, ale fakt że gość odwzorował całego boksera, 7-biegową skrzynię DSG, zawieszenie, rozkład masy, regulowany spoiler oraz składany dach... I co najlepsze, wszystko działa na RC. Model jeździ, skręca, no po prostu wszystko.
| Ryzen 5 5600X | 16GB DDR4 3200MHz | RTX 3080 10GB | Windows 10 Pro x64 | nismo
Za ten post GTR otrzymał następujące punkty reputacji:
Armia ukraińska wygrała pod Jampolem 200 separatystów martwych, miejmy nadzieję że do końca wojny los ten podzielą wszyscy pozostali Tam to wiedzą gdzie miejsce prawaka.
Za ten post Woland otrzymał następujące punkty reputacji: