Komu lepiej opłaca się oddać narzędzia?

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Re: Komu lepiej opłaca się oddać narzędzia?

Postprzez Szagart w 28 Maj 2014, 15:01

Przecież narzędzie wystarczy dla każdego. Bez różnicy komu pierwszemu.
|| i7-9700K 5.00GHz | 16GB DDR4 RAM | Asus Strix RTX 2070 Super Advanced 8GB GDDR6 | Windows 10 x64 ||
Szagart
Ekspert

Dołączenie: 30 Paź 2013, 00:54
Ostatnio był: 07 Mar 2025, 02:23
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 76

Reklamy Google

Postprzez Holliday w 28 Maj 2014, 23:02

Jeżeli się wie, gdzie znaleźć oba zestawy narzędzi kalibracyjnych, to nie ma większego znaczenia kto dostanie je pierwszy. Jednak zanim się znajdzie drugi zestaw, może minąć trochę czasu, a Zona bywa trudna w eksploracji.

Ja swój pierwszy zestaw oddałem Kardanowi, bo zależało mi na odblokowaniu sprintu w egzoszkielecie. Z drugiej strony więcej bym zaoszczędził, gdybym dał zestaw Nitro - u niego są większe zniżki, jeżeli jest się przyjacielem Powinności i wykona się dla niego zadanie z poszukiwaniem części radiowych. Upgrade egzoszkieletu i czterech broni do 3 poziomu potrafi trzepnąć po kieszeni ;)
Awatar użytkownika
Holliday
Kot

Dołączenie: 14 Maj 2014, 11:34
Ostatnio był: 09 Lip 2015, 12:26
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 2

Postprzez McShadow w 15 Lip 2014, 13:59

ja oddaje wszystkie narzędzia azotowi on jest najlepszy
McShadow
Kot

Dołączenie: 15 Lip 2014, 13:23
Ostatnio był: 20 Maj 2018, 17:52
Kozaki: -11

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość