Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs
Po raz kolejny to powtórzę: NIE. Nie rób tego tak, jak mkdante powyżej napisał. Już pisałem na ten temat...
W instalatorze podawałeś ścieżkę, gdzie ma się rozpakować instalator DirectX. Udaj się do owego katalogu i uruchom instalator. A runtime masz instalować tylko i wyłącznie w wersji x86, niezależnie od tego, jaki masz system. Właściwa wersja do instalacji jest w katalogu instalatora.
A może masz 2 karty graficzne (zintegrowaną z płytą czy procesorem i dedykowaną) i gryzą się sterowniki bo którychś nie odinstalowałeś przed zainstalowaniem kolejnych... ja miałem podobny problem z czystym SoCem jak kombinowałem czy lepiej będzie mi grać na starym dżiforsie czy nowym radełonie.
Wygląda to na problem z systemem (widocznie coś źle zainstalowałeś - stawiałbym na driversy). Przeinstaluj windę raz jeszcze bo tylko tracisz czas na kombinowanie z LA.
Problem rozwiązany , próbowałem instalowania sterowników , directx itp , w końcu przeinstalowałem gre i .... Błąd zniknął Dzieki wszystkim za pomoc Temat do zamknięcia