Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs
Jak w temacie: czy po instalacji patcha możliwa jest naprawa kombinezonów? Broń można już spokojnie naprawiać i ulepszać natomiast co do pancerzy to ani Petrenko, ani technik w Kordonie nie mógł naprawić kombinezonu stalkera. Co ciekawe technik z Kordonu mógł naprawić i ulepszyć zwykłą kurtkę - ja zamontowałem np na niej noktowizję.
mayer99 napisał(a): Co ciekawe technik z Kordonu mógł naprawić i ulepszyć zwykłą kurtkę - ja zamontowałem np na niej noktowizję.
Jak masz ulepszony sprzęt, czy kombinezon czy broń, to naprawić ją może tylko ten, kto ją ulepszał. Chodzi oczywiście o podrasowanie ze standardowego. Analogicznie jakbyś kurtkę ulepszył u Pietrenki, to w Kordonie Lis by Ci jej nie naprawił
Kombinezon stalkera nie był nigdzie ulepszany ani modyfikowany. Problemem jest fakt, że ani technik w Kordonie ani w Barze nie mają opcji naprawy czy tez modyfikacji. Jest to pancerz znaleziony w skrytce Streloka.