apg2312 napisał(a):To się ciesz, że tylko tyle. Ja straciłem ponad 2,5 miliona
W sumie czego żałujesz ? Kasy idzie w tym modzie nazbierać szybciutko.
mikew_86 napisał(a):apg2312 napisał(a):To się ciesz, że tylko tyle. Ja straciłem ponad 2,5 miliona
W sumie czego żałujesz ? Kasy idzie w tym modzie nazbierać szybciutko.
No niekoniecznie. Ja ukończyłem całą fabułę i grabiłem każdego napotkanego (pokonanego) wroga + zbierałem artefakty i nie byłem w stanie uzbierać nawet na egzoszkielet (miałem ok 160K RU). Maksymalny udźwig daje spore ograniczenie, bo nie zbierasz wszystkiego jak leci a przebierasz w tym co atrakcyjniejsze, w innym przypadku rozgrywka zajęłaby 3x tyle czasu (dodam, że miałem w pasie artefakt na podniesienie wytrzymałości).
Co do utraty kasy to wystarczy że zrobiliby możliwość pozostawienia depozytu w formie kasy w tych wszystkich skrzyniach w których można zostawiać ekwipunek.
apg2312 napisał(a):Ponieważ jestem z założenia kolekcjonerem ogólnie wszystkiego, a broni wszelakiej szczególnie, u mnie standardem jest udźwig 1500 kg Wiem, wiem, Naznaczony udźwig ma wtedy jak dobre auto dostawcze
No i nie mam problemów w razie czego z szukaniem porządnej skrytki, tylko wszystko zawsze taszczę ze sobą.
Na szczęście w LA nie ma takiej sytuacji, że wszystko z inwentarza tracimy bezpowrotnie (tak jest na przykład w końcówce Fotografa, ale wtedy strata wszystkiego nie ma już żadnego znaczenia).
Sygurd napisał(a):Mam sytuację, że po wyzwoleniu mnie z więzienia przez wojskowych i odzyskaniu moich rzeczy z sejfu okazuje się, że pieniędzy jest sporo mniej, tak ponad 100,000 rubli mniej. Kilka razy już podchodziłem do tego i nijak nie zwraca mi pełnej sumy zrabowanej przez najemników. Da się coś z tym zrobić? Jestem już skłonny skorzystać z jakiegoś cheatu, żeby tylko kwota się zgadzała.
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości