Gdzie jest bar 100 Radów?

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Gdzie jest bar 100 Radów?

Postprzez Pangia w 23 Maj 2014, 18:14

Ale Arena i tak nie działa, bo nie spawnuje przeciwników. Chyba, że patch coś zmieniał (przykro mi, że nie znam changeloga na pamięć).
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Reklamy Google

Postprzez Adam w 23 Maj 2014, 18:15

Mam z patchem i nie spawnuje, ale można przynajmniej popatrzeć na widownię i ich... ruchy :D
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Postprzez Htsz w 23 Maj 2014, 21:42

Swoją drogą, to przy wyjściu do obozu można spotkać Sierżanta Kitsenko, którego można wypytać o lokalizacje baru. Chłop jest uczynny i nawet pokazuje na mapie gdzie to jest. Szkoda tylko że zaznacza on podziemną lokalizację a nie samo wejście. Dzięki Adam za odpowiedź, ale niestety nie przydała się, ponieważ lokalizacji z SoC po prostu nie pamietałem. (Chwilę musiałem pomyśleć też co owe SoC oznacza:).
Htsz
Kot

Dołączenie: 22 Maj 2014, 22:32
Ostatnio był: 23 Maj 2014, 23:42
Ulubiona broń: --
Kozaki: 0

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości