Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
Widze że nie rozumiecie mojego problemu. Gdziekolwiek instalowałbym moda, to nie widać po nim śladu. Nie pojawiają się żadne nowe pliki, ani też stare się nie zmieniają. Wypakowywałem na pulpit - też nic. Po prostu wygląda to tak, jakby pliki, które niby się instalują, wcale się nie instalowały.
Nie jestem ułomny, umiem instalować pliki. Tylko, że ten się nie instaluje.
Nie można było tak od razu? Bo z tego, co opisywałeś do tej pory, wynikało mi, że nie wiesz jak się instaluje. Pliki moda wrzuciłem na mybloopa w 7zipie. Miłego pobierania.
There is nothing in this world worth believing in...
Jestem ciekawy tego moda. Zaraz go zainstaluję i zdam relację po jakimś czasie. Mam nadzieję że na 1.0004pl da radę.
"Niektórzy ludzie po prostu nie szukają logicznych korzyści, takich jak pieniądze. Nie sposób ich kupić, zastraszyć czy przekonać, nie sposób w ogóle z nimi negocjować. Niektórzy ludzie po prostu lubią patrzeć, jak świat wokół płonie."
Ale pamiętaj! Filmiki w laboratoriach X18, X16 i X10 się na koncówkach zacinają i nawet jak poczekasz 2 godziny nic się nie stanie. Poza tym modzik bardzo dobry. Polecam, Polecam.
Hmmm, a jest jakieś rozwiązanie tego problemu?
Da się to jakoś ominąć?
"Niektórzy ludzie po prostu nie szukają logicznych korzyści, takich jak pieniądze. Nie sposób ich kupić, zastraszyć czy przekonać, nie sposób w ogóle z nimi negocjować. Niektórzy ludzie po prostu lubią patrzeć, jak świat wokół płonie."
Nie sposób to ominąć. Dlatego to mod dla ludzi nie chcących grać według fabuły i tak sobie chodzić i walczyć (np. ja), miałem eksperta jak z tym modem raz wszedłem do laba X18.