Gizbarus napisał(a):Pierdylion razy było. Idź oddać papiery Pietrience, a dopiero potem wróć do labu ponownie, żeby pobrać plik - jeśli użyjesz zielonego i/lub niebieskiego pena, powinna być taka możliwość. Działało tak to u mnie i wielu innych osób.
Gizbarus napisał(a):To jeszcze skombinuj zielony pendrajw, od Barmana, czy Sidorowicza. Użyj go i wtedy leć ściągać plik.
Crisu napisał(a):To trochę dziwne, bo ja zielonego pendrive-a dostałem automatycznie wraz z rozpoczęciem zadania, od Velesa. Jeśli tak nie stało się u Ciebie, to pozostaje Ci błagać o to urządzenie u Barmana. To, że nie ma teraz nie znaczy, że nie będzie miał go później: najczęściej najlepszym sposobem jest stanie przy Barmanie, zapisanie gry i wczytanie jej. Wtedy powinien pojawić się w ofercie zielony pendrive, jednak jeśli go nie będzie - zapisuj grę i zaraz potem wczytuj aż do skutku.
rotek1992 napisał(a):/viewtopic.php?f=126&t=23385
tutaj masz sejvy
leonardo napisał(a):Niech mnie anomalia pochłonie!
Pobrałem sobie zapis zaraz po pierwszej rozmowie z liderem SIN. Dostałem zlecenie odzyskać dokumenty od bandytów. Ok, udałem się tam - ukradłem je z sejfu (przy okazji wybiłem bandytów) i wróciłem do lidera SIN. Dostałem zlecenie aby wejść do LAB X18. Ok zapierdzielam do LAB X18, po dłuższej strzelaninie z wariatami z monolitu wchodzę tam. Oczywiście udaję się na poszukiwania 5 dokumentów. Znalazłem dokumenty oraz ten cholerny komputer (oraz PDA i hasło do niego). Wracam do baru 100 radów (znowu Dark Vader), wchodzę do środka oddaje dokumenty idę do barmana i... NIE MA PENDRIVA! Odespałem 8h wstaje sprawdzam ofertę barmana... NIC. Zapisałem grę i wczytałem z 5 razy, asortyment barmana bez zmian.
Powiedzcie mi czy ja coś robię źle? Czy co... Bo już mnie szlag powoli trafia, stoję z fabułą przez głupi pendirve którego NIGDZIE nie ma
Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł??
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości