przez alex_dragon w 28 Kwi 2014, 01:06
@ KOSHI
Nie będę się rozpisywał wiec napisze w punktach.
1. Twórcy moda nie każą zbierać broni, udostępniają taką opcje, którą można wykorzystać lub zmodyfikować
2. Podział klas - wg mnie nie jest idealny ale działa.
3. Sklep - ja uważam ze klimatyczne jest jak nasz bohater jest dodatkiem do zony, ty uważasz ze sklepik, powinien być dla klienta. Tak jest w rzeczywistości ale zona to zona tam są inne prawa.
Zwawy, to taki consierge za duzą kasę. Chcemy korzystamy, nie to nie korzystamy.
4. Snajper - w exo dla mnie też nie jest klimatyczny ale wolę mieć na wszelki wypadek możliwość założenia pancerza w ostatniej misji. Chce założe, nie chce nie założe.
Odnośnie ZU i najemników.
(Gdy zaczynasz strzelać w ZU z AK lub innego słabo wytłumionego karabinu to nie ma się co dziwić ze idą na ciebie hordą. Na mnie też szli hordą, M14DMR nie ma tłumika więc strzał był słyszalny dosyć daleko, przy 1 strzale zaczeli się rozgladac, za 2 wszyscy patrzyli w jednym kierunku, przy 3 połowa zaczęła nawalać z czego miała a reszta mnie obchodzić.) Przecież to normalne, prawda ?
Wiesz skad to wiem ? Ponieważ znalazłem SIG-550S, naprawiłem itemami, poszedłem do Kardana, zainstalowałem usprawnienia, dołożyłem celownik i załatwiłem amunicje notowską ppanc.
Załatwiłem CAŁĄ załogę ZU bez wszczynania alarmu, do tego 4 najemników czy bandytów koło ogniska.
ZERO alarmu. Najpierw rozwaliłem gościa na najwyższym piętrze a potem rozwalałem tylko tych co podchodzili żeby go obszukać. Ostatnich 2 wartowników zdjąłem podczas ich obchodu.
Da się ? Da się tylko trzeba znaleźć sposób. A ten SIG to jest karabin parasnejperski wg mnie - ma gorsza lunete niż M14 i celność ale grunt to zrobić to w przemyślany sposób.
Sa tacy co wejda z Buldogiem i rozwalą cały ZU - ich sprawa jak przejdą ta misje, ja wszedłem na rury i wystawiłem czubek lufy i się dało ich załatwić.
Kałach ma fatalne wytłumienie natomiast bronie na natowska amunicje już naprawdę niezłą, najlepszy jest ten snajperski SIG - prawie nic nie słychać. I to jest idealna broń dla snajpera.
pozdr