meJKu napisał(a):Mnie się pytasz po co takie opcje wsadziliście w grę? ; )
meJKu napisał(a):Jak inaczej to rozumieć jak nie detale maksymalne? Słowa klucz "all special effects".
macias13_84 napisał(a):Mówimy o serii kart GT a nie GTX???
Określenie wymagań rodziną kart jest chyba lekkim nadużyciem, mogą się potem znaleźć tacy co to mają najsłabszą serii 700 czy HD7000 i nie odpalą maxa, "a w wymaganiach *pisze* że z tej serii starcza do max ustawień" i będzie płacz.
utak3r napisał(a): Czy dalej będziesz bezproduktywnie klepał tutaj?
meJKu napisał(a):utak3r napisał(a): Czy dalej będziesz bezproduktywnie klepał tutaj?
Daliście po prostu dupy jeśli chodzi o kwestie związaną z wymaganiami i zamiast się przyznać do tego, to brniesz nie wiadomo w co. Ja rozumiem rozbieżność, ale jeśli coś się nie zgadza to usuńcie to przynajmniej z oficjalnych postów i nie wprowadzajcie ludzi w błąd.
Kontroler napisał(a):U mnie się sytuacja poprawiła, gdy ustawiłem w user.ltx linijkę - r3_use_dx10_1 na "on". Natomiast nie mogę zmienić snd_device Generic Software na Hardware, bo cały czas się resetuje znów na pozycję pierwszą. EAX włączyłem w opcjach gry.
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość