Major_Fields napisał(a):@ wolny stalker,
Jeśli masz taki problem to zanim napiszesz posta wejdź w ten link, który podał Pan Caleb. A mianowicie: viewtopic.php?f=74&t=9337
Pan Caleb
Pan Caleb
Grałem w minecrafta i nie wiem co w nim fajnego i czym się jarasz klocki można w kiblu stawiać polejesz kupe farbnikiem i będzie kolorowe.
xKoweKx napisał(a):Nom, w szczególności, że ten folder jest pusty. Wystarczy spojrzeć na ikonę
utak3r napisał(a):Herezja napisał(a):debilny rysunek został.
Ctrl-R twoim przyjacielem...
Herezja napisał(a):Przyznaje, że siedzę na forach w sieci od bo ja wiem 15 lat ale tej komendy nie znałem. Jak rozumiem to jakaś forma filtrowania śmieci?
Wave napisał(a):(...) W 2003 była pewna sytuacja, gdy pewien pan przestał funkcjonować, gdyż 2 tygodnie wcześniej stał się incydent, który dwa tygodnie później przekreślił jego szanse na wypełnienie postanowienia z przed 4 tygodni wcześniej, które miały oscylować 5 tygodni później. To naprawdę wstrząsające, by bażanty uciekały wprost z podwórek ich hodowców. Rozważ jeszcze kupno specjalnych odblasków rowerowych, by przyczepić je gołębiom, wtedy będą bardziej widoczne na Okęciu. (...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości