To tak do trzech dobiję. Morfinkę prędzej czy później będzie miał Sowa/Brodacz czy muszę gdzie indziej szukać ? Póki co żaden z ww. panów nie miał na sprzedaż, nigdzie też jej jeszcze nie znalazłem. No i jeszcze pytanie na temat AI - Trafiła mi się dziwna sytuacja. Wracam z mostu z butlą, co 10 metrów robiąc kilkusekundowy postój, quicksave'a, obrót wokół własnej osi(bo już mi raz dzik w dupsko wjechał (pedał)
) i sprawdzając po trochu co ładnego mam w EQ. No i przy leśniczówce robię przystanek, obracam się, a za mną bandyta sobie zapierdziela. Nie strzela, biegnie za mną, tylko jak wszedł na to ogrodzenie przy drodze to zwolnił, i idąc, lufa w stronę mej facjaty. Po chwili puścił serię, nie trafił, to ja mu oddałem, on leży. No i wreszcie sedno sprawy - czemu on za mną biegł, a strzelił dopiero jak się odwróciłem
Nic nie krzyczał, żadnych tekstów o hondurasach i baligiadach. Był na takiej odległości(~5m), że nawet jakby miał strzelbę to by na luzie strzelał. Poczułem się jak w BF'ie, jak typ pół mapy za drugim biega z nożem, coby go ogolić. Tu jest coś takiego, że on próbował się do mnie zakraść czy to tylko bug ?