Darth ReX napisał(a):Lawl. Dałbym głowę, że medium jest twardszy. Pewnie był, ale go znerfili czy co. A otsu od frontu potrafi ładnie przyjąć magazynek z karabinu.
Nie, w jedynkach raczej nie ma czego nerfić
Medium I jest duży i papierowy - i te 6 mm pancerza to naprawdę nic, skoro najniższa penetracja w grze sięga ok. 20 mm. A jego rozmiar dodatkowo ułatwia snajpienie w niego nawet z dużych odległości. Dodatkowo jest wolny, więc to łatwy cel. Jedyną jego zaletą może być działo, które ma na dwa strazły każdą inną jedynkę. Jednak jest baaardzo niecelne, przez co wg mnie (i pewnie nie tylko mnie) jest to najgorsza spośród jedynek. Ale są gracze, którzy mogą go w jakiś sposób lubić i widocznie do takich należysz :>
Otsu nie do przebicia nie jest, jego wieża ma ok. 20 mm pancerza, więc w nią wejdzie raczej wszystko. Jednak wszystkie autoaimy wchodzą własnie w ten jego twardy brzuszek, przez co jest on w zasadzie Mausem 1 tieru
@Universal - moja opinia nie bazowała na 100% posiadaczy "dziesiątek", więc nie zrozum tego źle. Chciałem tylko przez to podkreślić, że jedynki potrafią dostarczyć tyle samo funu co inne tiery. Jeśli nie najwięcej, przez to, że każda jest zaledwie na 3-4 strzały. Więc trzeba cholernie uważać, żeby nie paść, a to już większe emocje niż dingowanie kolejnych pocisków Mausem
W każdym razie ja jedynki uwielbiam i przynoszą mi dużo frajdy.