Poprawka naprawiająca medyków:
"Klik! -> ":
1. Otwórz xr_motivator.script w notatniku.
2. Znajdź tą linijkę:
self.object.health = math.min(self.object.health + heal_rate, 1)
3. Zamień ją na:
self.object.health = heal_rate
4. Zapisz
frosth napisał(a):na pierwszej stronie jak wołu:Poprawka naprawiająca medyków:
"Klik! -> ":
1. Otwórz xr_motivator.script w notatniku.
2. Znajdź tą linijkę:
self.object.health = math.min(self.object.health + heal_rate, 1)
3. Zamień ją na:
self.object.health = heal_rate
4. Zapisz
i od razu też doczytaj tą pierwszą stronę żeby pytań o pracę nie było
Dzemoglowy napisał(a):Koledzy mam pytanko:
Jak zostać Samotnikiem i jak dołaczyć do oddziału Samotników(niebieskie oddziały)?
I dlaczego jak dołączam do Najemników to zaraz przychodzi Powinnosć i rozdupca całą bazę?
I jak zdobyć żarcie bo mam go strasznie mało i rzadko kiedy ktoś ginie w moim otoczeniu żeby mu zabrać jedzenie
I czy broń którą zdobyłem czyli IL-86 to dobra broń?
Dzemoglowy napisał(a):I dlaczego jak dołączam do Najemników to zaraz przychodzi Powinnosć i rozdupca całą bazę?
I jak zdobyć żarcie bo mam go strasznie mało i rzadko kiedy ktoś ginie w moim otoczeniu żeby mu zabrać jedzenie
I czy broń którą zdobyłem czyli IL-86 to dobra broń?
Krzyk19 napisał(a):Czyli medycy leczą wojowników danej frakcji. Zrobiłem to co trzeba - zainstalowałem wszystkie poprawki, ale po za brakiem bugtrapów przy pytaniu o pracę to nie zauważyłem niczego nowego jeśli chodzi o medyków. Jedyne co zauważyłem to że sprzątają trupy tam gdzie się pojawiają i mogiły są mniejsze. Mnie i moich kompanów jakoś nie chcą leczyć. Nie mogę ich poprosić o pomoc medyczną jak w CoP i nie leczą mnie automatycznie kiedy stoję blisko nich.
Jak oni działają?
IL-86? No przecież w opisie broni jest napisane, że brytyjska armia szybko zastąpiła ten karabin nowszymi modelami(nie bez powodu), a w Zonie jest pełno starych i teoretycznie gorszych wersji tej broni. Jednak istnieją jeszcze gorsze badziewia od tego.
Jak już mówimy o broni to wie ktoś czy w tym modzie naprawiono to że przerobiony na karabin snajperski TRs 301 podczas strzelania odrzuca w dół? Nie wiem czy można to w ogóle nazwać odrzutem.
W niezmodyfikowanym CS ulepszony maksymalnie na snajperkę TRs 301 chyba ciągnie strzelca w dół, bo naprawdę odrzutem nie można tego nazwać.
Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 3 gości