Tak świetnego klasyka* (dzięki piczer za poprawkę) dawno nie słyszałem, musiałem odsłuchać do końca! Kozak. Aż szkoda talentu który trochę się marnuje na ulicach, gdy inne pseudo gwiazdy z gównem wydają płyty i lecą w radiu.
Za ten post Michu otrzymał następujące punkty reputacji:
Pewnie znacie Adbuster'a ... Dziś odkryłem ciekawy kanał o tematyce (Urban Exploration ) gdzie z bratem zobaczcie sami: Tube Raiders https://www.youtube.com/user/DMRandomStuff/videos Jak na razie jest tylko albo aż 15 filmów, chłopaki odwiedzają opustoszałe miejsca takie jak: Poradzieckie Miasto Widmo czy fabrykę amunicji.
Na Polskim YouTube kanały które posiadają najwięcej subskrybentów to przeważnie kanały o gierkach i minecraftach, sięgające już niemalże miliona osób per kanał... Sam subskrybuję kilka kanałów o podobnej tematyce, ale trochę mi źle jak widzę taki kanał jak podziemnaTV posiadający tylko 40 tysięcy.
Ostatnio bardzo mocno się rozwinął i polecam każdemu jakoś go wesprzeć, chociażby subem. Jak ktoś jest młody i średnio się zna na polityce, również zachęcam.
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.
Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!