[Autumn Aurora 2] by Autumnal Wanderers

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: [Autumn Aurora 2] by Autumnal Wanderers

Postprzez vandr w 17 Lut 2014, 22:20

No tak się składa, że akurat o tym nie wiedziałem. ;]
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 12 Sie 2024, 20:47
Kozaki: 1747

Reklamy Google

Postprzez Pangia w 17 Lut 2014, 22:30

Dovak napisał(a):W czystej grze przy 4 artefaktach kombinezon naprawia się dość mozolnie i można sobie przez ten czas kanapki zrobić. Przy 5 tempo znacznie wzrasta i kombinezon naprawia się w mniej niż minutę.

O widzisz, ja próbowałem z czterema Błonami i dlatego tak powoli mój SSP-99M poprawiał swój stan. Już na piątego nie chciało mi się czekać, bo tak stricte to z tego co wiem to da się tylko 4 Baterie (chyba elektryczne) zdobyć (jedna na Wysypisku, jedna w Magazynach, jedna w Radarze i jedna z zadania na zabicie pijawki w Rostoku od tego stalkera, co mu przynosimy karabin rodowy), z resztą to trzeba mozolnie się męczyć poprzez powtarzalne zadania poboczne (części ciał mutantów do Sacharowa na przykład, z tego idzie zdobyć Błony).
vandr napisał(a):No tak się składa, że akurat o tym nie wiedziałem. ;]

Nie no, zagiąłeś mnie na amen z tym :D
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Postprzez vandr w 17 Lut 2014, 22:36

Czemu? :)
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Postprzez Dovak w 17 Lut 2014, 22:39

Samych baterii "elektrycznych" można zdobyć więcej niż 4. Pamiętam że kiedyś miałem ich 6. Jedna z wysypiska, druga z agropromu, trzecia jest gdzieś w czerwonym lesie, jeszcze kolejną można znaleźć w schowku na terenie bunkra naukowców a misje od Łowcy można powtarzać co jakiś czas. Dzięki temu można zdobyć dużo więcej baterii.
Awatar użytkownika
Dovak
Stalker

Dołączenie: 07 Sie 2013, 14:19
Ostatnio był: 26 Gru 2018, 01:33
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 23

Postprzez Pangia w 17 Lut 2014, 22:58

vandr napisał(a):Czemu? :)

Co jak co, ale po tobie nie spodziewałbym się, że takich oczywistości by nie znał :P
Dovak napisał(a):cośtam cośtam

Pangia napisał(a):z resztą [artefaktów] to trzeba mozolnie się męczyć poprzez powtarzalne zadania poboczne
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez Cromm Cruac w 18 Lut 2014, 13:24

Pangia napisał(a):
vandr napisał(a):Czemu? :)

Co jak co, ale po tobie nie spodziewałbym się, że takich oczywistości by nie znał :P

A po mnie? :P
Zawsze mnie zastanawiało po kiego czorta te bateryjki są a tu taka niespodzianka. Kto by pomyślał, że po tylu latach jeszcze mnie coś w tej grze zaskoczy :E
Image

"Twoja opowieść mnie znudziła albowiem nie była o mnie" - Król Julian
Awatar użytkownika
Cromm Cruac
Modder

Dołączenie: 22 Sty 2010, 19:01
Ostatnio był: 26 Paź 2024, 20:55
Miejscowość: Londyn / Bielsko-Biała
Kozaki: 1077

Postprzez vandr w 18 Lut 2014, 13:26

Ja tylko jestem ciekaw ile sekretów Sztakler przed nami jeszcze ukrywa. :)
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Postprzez Pangia w 18 Lut 2014, 16:12

WTF
I tacy ludzie są sowicie nagradzanymi modderami :D
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez Trikster w 18 Lut 2014, 16:16

Już nie pamiętam, w którym to modzie było (Powrót Szramy? Tajne Ścieżki 2?), ale w pewnym momencie miałem ponad 100% ochrony balistycznej (czy jak to się zwie), więc kule mnie leczyły. :facepalm:
Awatar użytkownika
Trikster
Łowca

Dołączenie: 21 Maj 2012, 21:23
Ostatnio był: 06 Maj 2024, 09:48
Kozaki: 188

Postprzez Kudkudak w 18 Lut 2014, 16:45

Pangia napisał(a):WTF
I tacy ludzie są sowicie nagradzanymi modderami :D

Pangia ma rację. ch*j z modami Cromma i Vandra, zabierzcie im rangi i oddajcie po tym, jak udokumentują na filmikach że już wiedzą, jak korzystać z Baterii... :caleb:
Image
Image Image Image Image Image
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Dołączenie: 02 Lis 2011, 18:55
Ostatnio był: 02 Maj 2020, 00:25
Miejscowość: atomizer
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 656

Postprzez megashooter w 19 Lut 2014, 17:40

Vandr czy AA będzie rozwijana kiedykolwiek rozwijana na płaszczyźnie questów pobocznych? Bo coś czego brakuje mi w SoC'u to questy w stylu CoP, czyli wieloetapowe i nieliniowe, a nie tylko przynieś, obroń, zabij (chociaż takich nie może zabraknąć, bo w zewie tak się stało i na freeplayu nie ma co robić :P)
Awatar użytkownika
megashooter
Stalker

Dołączenie: 20 Cze 2012, 08:35
Ostatnio był: 29 Sie 2017, 13:21
Miejscowość: Rostok
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 12

Postprzez vandr w 19 Lut 2014, 17:45

Nie, nie będzie rozwijana. Możesz najwyżej próbować łączyć ją z innymi modami fabularnymi, np Tajne Ścieżki 2( z tym nie ma problemu).
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości