przez Pangia w 06 Lut 2014, 17:39
Krzyk19 napisał(a):Przydałoby się zwiedzić te Umarłe Miasto i kanalizacje Prypeci na jakimś modzie.
Podziemia Prypeci to nic innego jak podziemia Jupitera znane z Zewu Prypeci.
Krzyk19 napisał(a):(Zaton, Jupiter i część Prypeci) to chyba są po prawej stronie mapy
Chyba tak, też w sumie nie jestem pewien. Zdaje mi się, że widziałem gdzieś mapkę uwzględniającą również mapy z Zewu Prypeci, ale Jupiter i Prypeć były chyba zamienione miejscami względem ustawienia w PDA w Zewie, bo jeśli dobrze pamiętam, to Prypeć z Cienia Czarnobyla i Prypeć z Zewu Prypeci były jakoś ze sobą połączone tak, że Mózgozwęglacz swoim wpływem obejmował gdzieś te startowe bloki w Prypeci, ale już nie tą z Zewu. Nie wiem, cholernie naciągana ta teoria
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!