Witam serdecznie . W końcu mod który spełnia wszystkie moje dotychczasowe wyobrażenia jeżeli chodzi o SoC . AA2 jest niesamowity , obłędnie niesamowity !!! Szczere podziękowania i gratulacje dla autora .Chciał bym również zapytać o konfiguracje w pliku user.ltx czy wszystko jest tam ustawione jako domyślne czy trzeba troszku pogrzebać aby wyciągnąć z AA2 maximum efektów ?:) mam tu na myśli blur którego w grze aktualnie nie uświadczam , dodam również ze zmieniłem wartość 0. na 0.7 lecz nie dało to żadnych rezultatów a szkoda
. Więc taka malutka prośba do autora, jako że nie jestem specem, to miło by było jak byś mógł mi przedstawić jak krowie na rowie user.ltx z maxymalnymi wodotryskami itd
będę bardzo wdzięczny . Na koniec taki malutki problem, ale bardzo irytujący biorąc pod uwagę aktualną trudność
a mianowicie , po dłuższym graniu nie zawsze lecz dosyć często po zgonie leci do pulpitu grrr , jakaś rada ? Raz jeszcze wyrazy uznania dla autora , kawał świetnej roboty . Pozdrawiam
Edit:
No i się kurde posypało grr . Znalazłem jakiś pliczek SweetFXsettings i w oczko mi wpadł antyaliasing bez żadnej wartości co wcale mnie nie dziwiło patrząc na te że tak to ujmę pocharatane krawędzie
no i jak to ja , zmieniłem wartość tylko nie wiem czy prawidłowo :p i uj bombki strzelił, nie odpala za jasną cholerę . Instaluje na nowo, mam nadzieje że pomoże .