Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
HaijTaczi napisał(a):@Ahmed1109 Tak ma to wyglądać "X:\Program Files (x86)\GSC World Publishing\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\Stalker-COP.exe" -cheat_mode
Napisałem to tak ja podałeś, a jak odpalam przez xEngine to pojawia się komunikat że nie może znaleść fsgame.ltx ...
Panowie mam problema. Tak wygląda moja latarka: http://up.oblivionlost.pl/images/833499 ... 041035.jpg Mam SGM 2.2 Jenot Edition. Wczesniej tego chyba nie miałem a teraz wygląda jakbym miał cały czas latarnię nad głową. Myśle że plik night_light jest za to odpowiedzialny ale nie wiem co w nim zmienić.
Kiedy w tym modzie idzie kupić jakiś pancerz? Jestem przy misji z odnalezieniem częsci do wykrywacza min (niby początek ale troche już przeciwników jest). I czy są jakieś inne przejścia z agropromu na bagna? To bieganie dookoła mapy (rozmieszczenie teleportów to jakaś kpina) jest nudne troche.
I5-3570K 3,40Ghz 3,80Ghz in Turbo GA B75M-D3V GoodRam 8GB 1600Mhz GTX 660 2GB Win 7 64bit
Chyba z Kordonu Na początku nie kupisz pancerza, ale można je ściągać z trupów (w SGM 2.2 tak można). W SGM 2.2 można znaleźć hełm "Wiosna", ale gdzie - nie powiem (blisko jednej misji).
Ja mam inne pytanie - kiedy znajdę na przykład USAS'a, albo AEK'a? Gram na Guns Addon, znalazłem FN P90 i AK "Cyclone", ale poza tym nic. Czy bronie dostępne będą u Sowy albo Hawajczyka?
Witam, mam drobny problem. Brodacz chce abym mu udowodnił że to nie ja zabijałem stalkerów tylko wstrząs. Jak mam to zrobić? Tam gdzie zdechł wstrząs nic nie znalazłem.
Grałeś w podstawkę Zewu? Nie rozumiem, przecież całe to zadanie powinno wyglądać tak:
1. Idziemy z Głuszcem do Kruga. 2. Szukamy butli z gazem. 3. Gazujemy pijawy w Krugu. 4. Czekamy na Głuszca. 5. Dostajemy od niego info i idziemy do Dźwigów. 6. Scena ze Wstrząsem i jego samobójstwo. 7. Wracamy na Skadowsk i jedna rozmowa z Brodą kończy misję, co tu wyjaśniać?
Ktoś tu chyba nie grał w tego moda Na statku Broda każe przynieść nam dowody na naszą niewinność bo nie za bardzo nam wierzy. Wracamy wiec do tej chatki gdzie leżą trupy i pod jednym z rogów domku znajdujemy PDA Wstrząsa z nagraniem. To jest wystarczający dowód i zadanie zaliczone.
Dzisiaj zobaczyłem, że u mnie jest coś nie tak... dwie rzeczy (co najmniej) są nie tak. Po pierwsze primo - użyłem programu "hakerskiego" by zdobywać elektroniczną walutę. Zarobiłem może 4-5 tysięcy, ale w Statystykach mam 0.
Po drugie - moja kochana Alfa ma mnie w dupie ;__________;
Nie wiem, o co chodzi. Zabiłem ze cztery oddziały + wykonałem misję Wściekłe psy i dalej mnie ignorują. Chyba muszę zacząć grę po raz trzeci
Ja zaś mam pytanie - jak szybko zdobyć kasę na bagnach? Mówię o wersji 2.2, sam nawet nie wiem jaka to jest edycja Ale mam nadzieję, że mi pomożecie. Jestem na etapie, w którym musimy dać 5k mechanikowi na bagnach, żeby coś zmajstrował.