przez Pangia w 08 Lis 2013, 22:14
Nie gram w WoT, ale i tak troszkę poczytałem i w tej pisanej wersji poradnika czy coś… Podoba mi się, że prawie każdy spojler zawiera urocze „[edytowano]”. Ach, to uczucie, gdy ktoś mówi coś niewygodnego, a ważniaki próbują go uciszyć. Najwidoczniej coś musi być na rzeczy, skoro pokasowali te najlepsze smaczki. W sumie nie ma co się dziwić, cały świat kręci się dzięki mniejszym lub większym przekrętom. A co do tego info o premtankach… W sumie dobrze się poczułem ze świadomością, że nie należę do prawdopodobnie najbardziej dymanej przez jakąkolwiek firmę społeczności.
Cholera, żebym tylko nie stał się takim samym paranoikiem co Alchemik…
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!