Filmiki

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Filmiki

Postprzez MCaleb w 17 Sty 2008, 12:45

Sam nie wiem gdzie ten temat dopasować. Tematyka rozciąga się od Multimediów, przez Pytania, a na moddingu kończąc. Ze średniej geograficznej wypadło tutaj.
Chciałbym połączyć wszelkie* filmiki ze Stalkera w jedną całość, okraszoną pewna muzyką, lecz wpierw muszę położyć łapki na tychże filmikach.
Dlatego zapytuję się was:
- W którym gamedata.db# się one znajdują?
- Jaki jest ich format?
- Czy da się go przekonwertować i czym?

Sam obecnie nie dam rady poradzić sobie z tymi pytaniami, gdyż ogranicza mnie przestrzeń dyskowa i sesja, którą mam bardzo wkrótce. Natomiast po sesji zabrałbym się za cięcie i ustawianie klatek.

*) Intro, wszystkie zakończenia i sny. Jeżeli jest więcej, to też poproszę.
There is nothing in this world worth believing in...
Image
Awatar użytkownika
MCaleb
Weteran

Dołączenie: 09 Cze 2007, 23:23
Ostatnio był: 03 Wrz 2015, 19:57
Miejscowość: Mars
Kozaki: 8

Reklamy Google

Postprzez rzambol w 17 Sty 2008, 15:39

Format: *.OGM, odpala na: MPC (Media Player Classic), konwersja: nie wiem (jako, że prawdziwe audio jest w innym pliku niż film)

A więc:
3 filmy w db5 (folder .../textures/intro)
15 filmów w db6 (folder .../textures/intro)
3 + 2 filmy w db7 (folder .../textures/sleep i .../texures/ui)
11 filmów w db8 (folder .../textures/ui)

Nie przeglądałem wszystkiego dokładnie więc czasem, któryś film będzie firmowym śmieciem robiącym reklamę. Co znalazłem to napisałem...
Awatar użytkownika
rzambol
Stalker

Dołączenie: 29 Lip 2007, 18:17
Ostatnio był: 10 Lis 2018, 08:26
Miejscowość: Bielsko-Biała
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 3

Postprzez MCaleb w 28 Sty 2008, 20:52

Wiecie, tak mnie naszło, że te filmiki mogą nie wystarczyć, a kiedyś widziałem trochu trailerów ze Stalkera. Ma ktoś może je w wysokiej rozdzielczości lub linki do nich? Wiem, że mógłbym sam poszukać, lecz wciąż sesja jest dla mnie aktualna.
There is nothing in this world worth believing in...
Image
Awatar użytkownika
MCaleb
Weteran

Dołączenie: 09 Cze 2007, 23:23
Ostatnio był: 03 Wrz 2015, 19:57
Miejscowość: Mars
Kozaki: 8

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości