Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Witam,
Zakupiłem dziś S.T.A.L.K.E.R.a, instalacja przebiegła bez problemu, ale podczas włączania gry wyskoczył komunikat na temat plik stronicowego, zmieniłem jego wielkość i obecnie zajmuje on ok. 2,8 GB, niestety komunikat pojawia się dalej, a gra się nie uruchamia ;/.
Proszę o pomoc. Mój sprzęt:
Mike napisał(a):Crysis i Call of Duty 4 chodzą. W Crysisie ilość klatek spada tylko przy większych zadymach, a Call of Duty 4 chodzi bez przycięcia nawet w multi
Oczywiście wierzę Ci. Niemniej jednak ze Stalkerem będzie ciężko.
Czyżby S.T.A.L.K.E.R. miał aż tak słabo zoptymalizowany silnik? Teoretycznie S.T.A.L.K.E.R. ma mniejsze wymagania sprzętowe od Crysisa pod niemal każdym względem.
Haha, dobre żarty. Mam takiego samego kompa tylko z 512 RAM'u i Crysis chodził jak zapchana włosami maszynka do golenia. CoD płynnie chodził na minimalnych dopiero po zakupie dysku twardego, bo tamten zamulony. Chyba, że u ciebie płynność to 10 FPS... Stalker to ci na minimalnych będzie szarpał. Najpierw kup nowego kompa, albo chociaż dodatkowy RAM, a potem pomarz o grach wyprzedzających sprzęt o 5 lat.
I do tej pory było miło. FAQ i temat to zamknięcia.
Call of Duty 4 chodzi oczywiście na minimalnych, a Crysis naprawdę przycina się tylko podczas zadym, kiedy chodzę po dżungli gra chodzi bardzo znośnie.
Ten Crysis to zapewne na minimalnych ustawieniach..a co do Stalkera to jego silnik sam w sobie nie jest zoptymalizowany na tyle by zapewnić Ci rozgrywke na normalnym poziomie..
Przedewszystkim ramy..przy obecnych cenach zamiast kupowac Crysisa i CoD4 to kup sobie pojedyńczą koście 2gb..
Kolego nie ośmieszaj sie z tym Crysisem...wymagania miimalne , których to nawet nie spełnia Twój sprzęt , czynią z tej gry coś al'a Far Cry..
Zaciągnij pacza 1.0004 i jakiegos moda z lżejszymi texturami to może poogladasz slajdy chociaż z gry.
Tak jak już mówiłem. Dla ciebie płynność to chyba 10 FPS. Bo nawet 2x więcej RAM'u taką prędkość dawało. Modów masz mnóstwo na forum a jak już mówiłem temat do ZAMKNIĘCIA.