Ja gram z patchem i qf czyli 2.02. Chyba że coś nowego wyszło.
Co do samego moda. To jestem na tak, jest ciężko, trudno itp itd. Muzyka i dźwięki mi się bardzo podobają. Z uporczywych bugów to na razie jeden jest wnerwiający, w lab w żelaznym lesie jest
, po zabraniu jej mam wylot do pulpitu.
Poza tym gra się ok, podoba mi się to że nie jest nasrane do o koła anomaliami (nawet soljanki nie wspominam, bo to była przesada). Walki z mutantami czasami są epickie, szczególnie, zawsze na mnie robią wrażenie te biegające hordy psów
. Co do walk z mutkami, raz miałem ciekawa sytuacje pod fabryka Jupiter: szedłem sobie z rana w tamte rejony, wtem słyszę że zbliża się pijawka, no to ja w nogi, na wagon kolejowy dawaj do niej ze Spasa. Pijawek było 3, strzały z shutgana zwabiły hordy psów i nibypsów. Zacząłem ich tam powoli wybijać stojąc na w/w wagonie. Po chwili z fabryki zaczęły wychodzić zombiaki, którzy o dziwo nie strzelali do mnie tylko do grupy Bandytów i Najemników którzy szli od strony Posterunku. Jak by tego było mało od strony Betonowej Wanny zbliżały się (moje ulubione snorki), a od Wschodniego Tunelu w moją stronę wyszło czterech Burerów. Walka była z góry przegrana, Burery mi wytrąciły broń z ręki, dostałem w łep jakąś skrzynką, ale udało mi się stamtąd uciec (F9-F5 (zapętlić)) i odczekać. Później wystarczyło pozbierać co lepszą broń i resztki z mutków.