Jak pisalem wczesniej " NIE ZAWIEDZIE
" i nie zawiódl
Ja podobnie jak Korn, od jakiegos tez juz czasu interesuje sie gra, w tej chwili jestem w 8 poziomie no i kilka slów o grze:
- na jakos gry nie narzekam,po oc kompa gram ze wszystkim na full, tylko textury na medium, cfg kompa podany w odpowiednim dziale,
- niesamowicie wszystko wyglada gdy ustawi sie AA i AZ na max, wypuklosci sa poprostu wypukle, dziury sa dziurami, aha grajac bez AA nawet na 1024x768, widac nierównosci textur na scianach, myslalem ze to akurat bedzie lepiej wygladac, ale z AA jest juz dobrze,
- biorac pod uwage to ze na wszystko nalozony jest bump maping i reflexy, gra wcale nie ma duzych wymagan, przypuszczalem ze do komfortowej gry bedzie potrzeba 2g ramu, tymaczasem 1g wystarcza,
- fakt gra nieraz przypomina dooma, ale slow motion i walka z wrogiem wyjasnia wszystko
- co do walki to jest swietnie zrobiona, np. gdy ostrzeliwujesz przeciwnika, on chowa za czym sie da, gdy widzi ze obrywa wycofuje sie sam, czeka na kolegów lub laduje granatami albo prubuje sie zaczaic, headshoty powalaja odrazu,wszystko to swietnie wyglada w slaw, MAxy Payny sie chowaja przy efektach z F.E.A.R ,
- klimat bardzo mroczny, czasami az zabardzo, nieraz denerwowalo mnie ze nic nie widac jak baterie w latarce siadly, moze denerwowac tez plataniana w niektórych pomieszczeniach, jest troszke je*ania nieraz
- moja ocena 9/10 gra idealna nie jest, ale bardzo Z a j e b i s t a Tak