jakiś wieśniak Villager napisał(a):Wieśniaku, jeśli masz dość krrwawych rządów króla Kowieszko, wysokich podatków i wiecznego głodu, dołącz do zbuntowanych wieśniaków!
Naszym celem jest życie w wolności i dostatku!
Wkrótce zakładamy organizację na http://www.mountblade.info/
Jedyne normalne i słuszne forum o grze, która istnieje naprawdę.
GŁOSOWAĆ!
króla Kowieszko
Mój komputer. Jest już małym dinozaurem i muli, wydaje dziwne odgłosy, wciąż wyskakują mi przeróżne błędy i wyłącza się sam z siebie. Wiele razy było tak, że miałam włączonego np. Photoshopa, a tu pyk - komputer sam z siebie się zrestartował, a ostatnią kopię pracy robiłam pół godziny wcześniej. Oczywiście mama cały czas jest zdania, że można jeszcze poczekać, bo przecież działa. I nie wytłumaczysz, że owszem, działa, ale tak, jakby był na korbkę a nawet gorzej. Lepiej poczekać aż się spali, wybuchnie, roztopi i zgnije, bo przecież działa!
Co do komputera: pisz na pw to może coś poradzę. Napisz w pierwszej wiadomości jakie masz dane kompa (chociaż to co masz w "system" z panelu sterowania- podstawa ram, grafa etc. oraz co robiłaś dotychczas.
Generał Golonka napisał(a): bo to z forum survarium.pl, Dobra, ze screenów wynika, że mamy przeciwnika Kowka.
Kpuc napisał(a):Przeciwników załogi jest cała chmara, dzieci które zostały zbanowane bo złamały reg.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość