Jejku jak mnie tu dawno nie bylo, no ale do tematu:
Zawsze na swoich stronach tepilem piractwo nigdy zadnego seriala, cracka czy linków do pelnych wersji zawsze na tym dobrze wychodzilem.
Ale don Kichotem nie jestem i wiem ze piractwa nie zwalcze, ale moje zdanie jest takie kazdy ma piraty to wiadomo, ale chodzi o to ze ten proceder (do tego nie legalny) tak sie uogólnil ze juz nikt nie boi sie pisac o tym ze ma lewa gre wszedzie o tym trabia i jeszcze kaza zalatwiac seriale i cracki. Ludzie jak ja mam piracka wersje to siedze jak cicha myszka pod miotlom nic o tym nie pisze.
Co do kupowania oryginalów, to moje zdanie jest takie ze jezeli gra jest za 20zl kupie ja nawet jak tylko mi sie obije troche uszy ze moze byc jakas lepsza gra (earth 2160 kupilem za 20zl w dobrej grze zaraz po premierze, a co z tego wyniklo, gra znudzila mi sie po tygodniu chodz jest bardzo dobra) nie naklaniam nikogo do piractwa ale dla mnie cena 100 zl jest naprawde wysoka i za taka cene mam miec jedna gre ? Wolal bym 5 gier za 20zl
Jakos producent earth albo painkiller mógl pomyslec i poscic gre za 20zl, podobnie valve kupisz HL2 oryginala za 150zl i masz cd-key'a do steam'a a tam czeka na ciebie CSS, teraz bedzie nowy "dodatek" do HL i kolejne i to za cene 150zl w takie cos moge inwestowac, bo co mi da to ze zaplace za stalkera 150zl a bede mial jedna gre która po miesiacu mi sie znudzi i odstawie ja na pólke...
A sie napisalem