Gdzie widziałeś taką postać? Poza tym to, że istnieje taka, nie znaczy że Twoja postać musi nosić te "lumpy".
W singlu z tego co wiem nie kupisz glanów, nie widziałem takich, tylko adidasy lub "wyjściowe". A w multi i tak się nie kupuje, tylko wybiera z listy (chyba, że przez bity miesiąc nie ogarnąłem takiej opcji). Szkoda trochę, że w IV jest trochę ni w kij, ni w oko, niby można coś kupić, ale wybór słaby. W Epizodach (EFLC) w ogóle nic nie kupisz.
----------------------------------
Coś nowego, coś ciekawego. Pewnie będzie słabe.
Język kłamie głosowi, a głos myślom kłamie; myśl z duszy leci bystro, nim się w słowach złamie.
Za ten post Universal otrzymał następujące punkty reputacji:
Co do możliwości to taak... Przecież Rockstar pisał że będzie można uprawiać sporty, kupować domy itd. czego w IV nie można było robić.
Твоя цель здесь. Иди ко мне. Твой путь завершается. Иди ко мне. Вознаграждён будет только один. Твоё желание скоро исполнится. Пришло время. Я вижу твоё желание. Путь завершён, человек. Иди ко мне. Иди ко мне. Ты обретёшь то, что заслуживаешь.
Można będzie między innymi uprawiać kolarstwo, a będzie gdzie to robić na trailerze widać było górę i eleganckie górskie drogi, do tego pre ordery dostają darmowe dlc w postaci między innymi odpicowanego roweru.
Co do siłowni to wątpię by była, to samo sztuki walki ale za to mówili o tym że każda z postaci nabiera umiejętności, nie wiem jak to ma wyglądać ale prawdopodobnie jak będziemy długo grać daną postaciom to będzie ona lepiej np. strzelać. Każda ma swoje unikatowe cechy jedna lepiej strzela druga lepiej prowadzi samochody ale nic nie stoi kołkiem by nie strzelać tą co słabo to robi i ja uczyć. Tak to zrozumiałem.
Też miałem takie wrażenie, ale znając tendencję i manię wielkości Rockstara, teren będzie sporo większy od tych w poprzednich odsłonach. Choćby mapa FC3, też się za wielka nie wydaje, a roboty od groma. Podejrzewam, że swoje robi niezbyt duże zdjęcie, mapa w takiej skali "aby było" itd. Zresztą, gdybyś z mapy GTA IV powycinał wszystkie skróty, przecinki między budynkami, mniej ważne uliczki itd. to też wizualnie nie wydawałaby się jakaś ogromniasta. Pewnie tu jest tak samo. Albo R* idzie bardziej w kierunku w/w FC3 i stawia na piękne pocztóweczki
Mapa w GTA5 to razem wzięte powierzchnie map z GTASA, GTA4, RDR, do tego 4 razy większa od nich, ale Rockstar powiedział też że do tego zalicza się też świat podwodny.
| Ryzen 5 5600X | 16GB DDR4 3200MHz | RTX 3080 10GB | Windows 10 Pro x64 | nismo