przez Kortyzol w 16 Sie 2013, 04:21
@up
Z tymi anabiotykami jest dość dziwna sprawa. Czytałem na moddb, że po prostu są "wyłączone", więc w takim razie po co one były zaimplementowane do moda?
Jeszcze mam pytanie odnośnie class proficiency, dokładniej pancerzy. Jak ona działa? Jak gram reconem to jedyny pancerz, który ma high jest to Ecolog SP-99. Mógłbym go nosić, ale przynajmniej dla mnie to jest pancerz bez perspektyw na przyszłość tzn. nie mogę go ulepszyć, więc wolałbym coś w co jestem wstanie zainwestować. Kupiłem sobie egzoszkielet od Żwawego ale on ma class proficiency low. I tu się nasuwa pytanie, jakie są różnice noszenia pancerza, który ma low class proficiency od high?
Apropo SP-99 Ecolog to któryś z devów napisał, że dla Sniper'a i Assaulter'a spada regeneracja staminy z powodu problemów z oddychaniem spowodowanych zamkniętym obiegiem powietrza. Jak gram Reconem i zakładam Ecologa to regeneracja wytrzymałości też mi spada o 2 kreski. Więc to ma tak być, czy coś jest pomieszane?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec egestas diam ac dolor dapibus consectetur. Etiam iaculis accumsan leo. Suspendisse varius imperdiet adipiscing. Aliquam porttitor velit lacus, non feugiat arcu accumsan non. In vitae sapien in eros vestibulum aliquet. Sed turpis augue, semper vitae convallis non, luctus eget libero. Nullam quis magna mi. Morbi malesuada sem ut ligula viverra condimentum. Cras quis dolor id risus aliquet mattis mattis ut sapien. Duis ac vulputate risus. In tempus, arcu mattis semper tempor, odio tellus vehicula arcu, vitae luctus eros nisi eget eros. Nullam congue ligula sed odio vehicula aliquam. Suspendisse eleifend magna.