sledz napisał(a):Voldi napisał(a):MISERY 1.0 na konfiguracji 4GB RAM DDR3 i nVidia GT 430 (resztę pominę) była niegrywalna.
Ja mam to samo + procesor i7 i Misery 1.2 na normalnych ustawieniach działało bez problemów.
W dwójkę gram na niższych ustawieniach i działa płynnie. Zaczęła mi mulić po kilku godzinach, ale po restarcie komputera znowu było ok.
Jedynie co jakiś czas przytnie się na sekundę-dwie, najczęściej zaraz po wczytaniu gry.
djcycu napisał(a):[...] oraz kilka fajnych smaczków jak np. FN2000 jaki nosi Gonta (z kolimatorem bez granatnika).
mayer99 napisał(a):Dj Cycu, ale w jakim momencie gry tak mniej wiecej ? Końcówka Jupitera czy Prypec juz raczej?
Dla mnie jako snajpera to niezwykle cenne info , bo lubię zabijać cicho a obok mojego Sig550 sniper z tłumikem wiem ze można go podłączyć jeszcze do Trg Sako
Authentic96 napisał(a):nawet nie mam pojęcia jaka jest różnica i czy w ogóle jest pomiędzy TRG Sako, a M95...
P.S. Do której snajperki są naboje .338 Lapua Magnum? Bo jeszcze nie miałem okazji takiej zobaczyć w Mizeryjce
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość