Ciekawe linki/artykuły/fotografie

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Ciekawe linki/artykuły/fotografie

Postprzez Dżuz w 08 Sie 2013, 17:51

Woland napisał(a):http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,Brytyjski-sad-uniewinnil-gwalciciela-13-letniej-dziewczynki,wid,15882661,wiadomosc.html?ticaid=111170

To nie skandal. To po prostu tolerancja. Trzeba zmienić to rasistowskie prawo i uszanować kultury które dopuszczają takie coś. Co to tam jest 13 czy 16 lat. Co to tam jest czy chciała czy nie chciała. Czy to robi jakąś różnicę?

Woland, cóż Ty znowu pierdo*isz, chłopaku. Pultasz się coś, że muzułmanie to i owo, a jako przykład dajesz link, do artykułu o gwałcie popełnionym prze niejakiego Neila Wilsona. Czy ten Wilson to muzułmanin? Czy artykuł mówi coś o zmianie brytyjskiego prawa na bardziej przychylne muzułmanom? Czy ten artykuł jest chociaż w jednym procencie o muzułmanach?

Więc przestań pie*dolić od rzeczy i jak już coś Cię boli, to przynajmniej jasno i wyraźnie to udowodnij, a nie, uprawiasz tu jakąś pseudo propagandę :facepalm:
W10 x64 / i5-4670 / MSI GeForce GTX 1070 Ti GAMING 8GB / 8 GB DDR 3 / SSD Samsung 850 Pro 256GB Image
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem Image

Za ten post Dżuz otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive vandr.
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: Wczoraj, 13:25
Miejscowość: Frogville
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 254

Reklamy Google

Postprzez Woland w 08 Sie 2013, 18:01

Ironizowałem. Tak trudno to pojąć? IRONIA. I-R-O-N-I-A.

Uwagi moderatora:

Kończyć offtop bo poleci ban dla Wolanda.
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Postprzez vandr w 11 Sie 2013, 07:32

Uwaga, odłożyć picie i jedzenie.

Koniec Ramadanu świętem państwowym w Szwecji?

„Muzułmańskie święto, Eid al-fitr, które obchodzone jest właśnie teraz, jako uroczyste zakończenie ramadanu, powinno stać się oficjalnym świętem państwowym w Szwecji”- Artykuł o takiej treści pojawił się na portalu dagensseglora.se. Ramadan jest tam opisywany jako „nordycka i szwedzka tradycja”.

”Ramadan zakończony. Teraz, nastał czas świętowania dla tych, którzy przez miesiąc, od wschodu do zachodu słońca, powstrzymywali się od jedzenia i picia. Jest to przecież niezwykłe wyzwanie biorąc pod uwagę długość dni podczas północnego lata. Zdecydowanie można powiedzieć, że Ramadan stał się już szwedzką i nordycką tradycją. Jasne jest, że czas ten ma swoje własne, stałe miejsce w przestrzeni publicznej. Gdyby Eid al-fitr stał się dniem wolnym od pracy, jakże łatwiej było by wielu Szwedom cieszyć się z tego święta. Może warto pomyśleć, o ustanowieniu w tym dniu święta państwowego? Był by to doskonały sposób na przeciwdziałanie potencjalnemu wykluczeniu tak dużej grupy społecznej, jaką są szwedzcy muzułmanie.

Trzeba w tym miejscu zaznaczyć, ze portal ten prowadzony jest przez publicystów, którzy już wielokrotnie pokazali swoje zamiłowanie do idei społeczeństwa multikulturalnego. Jak sami podają, misją portalu jest propagowanie homoseksualizmu, prześladowania katolików, aborcji, feminizmu, multikulturalizmu, masowej imigracji itp.

Obecnie w Szwecji, zamieszkałej przez 8,9 miliona ludzi, jest ok. 575 000 muzułmanów. Dla porównanie liczba katolików wynosi ok. 150 000.

Co wg mnie rozdało karty?

Ramadan jest tam opisywany jako „nordycka i szwedzka tradycja”.

„nordycka i szwedzka tradycja”.

:E :E :E

Swoją drogą, niedawno wróciłem z kolejnego, kilkutygodniowego pobytu w Niemczech. Mieszkałem u szwagra i siostry. Jednym z sąsiadów jest muzułmańska rodzina, z którą mają kontakt polegający tylko na wymianie zdań "cześć-cześć"(zapewne cały blok takowy ma ;)). Był to akurat czas Sramadanu i dosłownie codziennie, godzina plus minus piąta rano- cała miłująca kozy rodzinka wychodziła na balkonik i puszczali z telefonu popaprane, wiejskie techno(tak, dobrze czytacie), rozmowa na poziomie głośności miliona decybeli, wrzaski, śmiechy, kartony wypalanych papierosów, alkohol i cały wachlarz zachowania przyprawiającego o białą kurwicę. Chcesz odpocząć po upale i nieco się wyspać? Hehe...zapomnij.

Inna obserwacja- jak wiadomo, Monachium to praktycznie kocioł kulturowy. Spoko, rasistą nie jestem, ale jak wiadomo wszem i wobec, nie ma we mnie krzty tolerancji, jestem uprzedzony do innych kultur, nie mam do nich żadnego zaufania(na podstawie osobistych przeżyć na przestrzeni lat) i w tym wypadku również się nie myliłem. Uwierzcie mi- patrol policji podjeżdzał co kilka dni na plac zabaw do "bawiącej" się tam grup czarnych tudzież turbanów, spisywał i zabierał to bydło, a jak wiadomo- tam z policją nawet nie ma co dyskutować. ;)
Te dziwki popaprane(zarówno faceci jak i kobiety) nie potrafią rozmawiać w ciszy i spokoju, ba- oni w ogóle nie wiedzą, co to znaczy zachować pierdo*ony spokój- potrafią tylko się do siebie wydzierać przez dwa osiedla. Ostatni raz widziałem coś takiego na filmie o gibonach na National Geographic. Nazajutrze, wychodzę rano po pieczywo- wszędzie porozpierdalane szkło po butelkach, pawie i śmieci. Na placu zabaw i wokół niego! Podczas całego pobytu nie zauważyłem ANI JEDNEGO podobnego zachowania(ani jakiegokolwiek gorszącego) u białych. Nigdzie. Byłem z ciekawości na tamtejszym Open Air, gdzie coś takiego powinno być obecne. Nic takiego nie zauważyłem- kulturka, spokój.

A już kompletnie nie wiedziałem czy się śmiać, płakać, czy s pierdalać, gdy widziałem naprawdę piękne, białe kobiety w czarnych worach po ziemniakach idących za jakimś turbanem jako posłuszna żona, ch*j wie kto. Naprawdę, momentami byłem pewien, że to jakiś zły sen. O sytuacjach w u-bahnach i s-bachnach nawet nie wspominam.

Podsumowując:
:

Image

A, żeby było jeszcze ciekawiej to co mi tam...

Neha and her family lived in Islamabad, Pakistan. Neha’s father, a Christian, refused to convert to Islam. So, a Muslim man kidnapped and mercilessly raped his 2 year old daughter in a field, leaving her body horribly disfigured.

TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!

Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Pijawol, Omnibus, The Witcher, Lucjusz, Tajemniczy, cep_bojowy, Kudkudak.
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: Wczoraj, 18:25
Kozaki: 1747

Postprzez Lucjusz w 11 Sie 2013, 10:50

Dlatego każdego piewce multikulti wysłałbym na dzielnie do bambusów/kozo*ebców, żeby zobaczył jak to wygląda w praktyce.
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 261

Postprzez Tajemniczy w 11 Sie 2013, 12:10

Kiedyś chyba pisałem, że Szwedzi to dziwny naród. Z ich wypaczonym pojęciem tolerancji to pewnie i rytuały plemion afrykańskich byłyby "nordyckim świętem" :caleb: .
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Kozaki: 517

Postprzez KoweK w 11 Sie 2013, 15:04

Ale się przejmujecie tym gównem, które nigdy do Polski nie dojdzie. Jakbyśmy swoich problemów nie mieli...
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 03:27
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1477

Postprzez Szpagin w 11 Sie 2013, 15:16

Ciekawe, bo myślałem, że akurat w Skandynawii panują najlepsze relacje między społecznościami muzułmańskimi a miejscowymi i rządem. Czytaj: wy dacie nam spokój, a my nie będziemy robić odpałów.
Image
Awatar użytkownika
Szpagin
Legenda

Dołączenie: 26 Wrz 2009, 11:39
Ostatnio był: 15 Gru 2021, 23:24
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 238

Postprzez Terminus w 11 Sie 2013, 18:40

Póki są nieliczną mniejszością to nie robią "odpałów".
Jak ich się namnoży lub przyjedzie wystarczająco dużo to zaczynają organizować "partole" jak w Londynie czy Hadze.
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 21 Lip 2022, 18:56
Kozaki: 1440

Postprzez vandr w 11 Sie 2013, 18:48

Dokładnie. Oni mają w mózgach coś, jakiś zapalnik, który może zacząć działać w najmniej spodziewanym momencie. To jest najgorsze. Tak jak pojedyncze jednostki mogą być w porządku, bo takowe znam osobiście, to nie mniej jednak im nie ufam i naprawdę nie jest mi trudno sobie ich wyobrazić z żądzą mordą w oczach.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: Wczoraj, 18:25
Kozaki: 1747

Postprzez cep_bojowy w 11 Sie 2013, 19:26

Ramadan jest tam opisywany jako „nordycka i szwedzka tradycja".

Image

Szpagin napisał(a):Ciekawe, bo myślałem, że akurat w Skandynawii panują najlepsze relacje między społecznościami muzułmańskimi a miejscowymi i rządem. Czytaj: wy dacie nam spokój, a my nie będziemy robić odpałów.

Śmiem w to wątpić: http://ndie.pl/szwecja-chce-deportowac-muzulmanow/

Prawda jest taka, że powinno się to bydło z Europy wywalić. Wszędzie, gdzie przyjadą, narzucają swoje prawa, jednocześnie mając w kompletnym poważaniu prawo kraju, do którego przyjechali. Z resztą, to zdjęcie mówi samo za siebie:

Image

Dobrze, że ta plaga nie dotrze do Polski, chociaż są jednostki, które z chęcią by ją przyjęły w imię "tolerancji" i "otwartego społeczeństwa". Żeby nie było, nie jestem rasistą. Jestem niechętnie nastawiony do muslimów nie ze względu na ich kolor skóry czy narodowość, tylko ze względu na syf jaki wokół siebie robią i ich fanatyzm, chęć "nawracania" świata na islam.

Krótko mówiąc: je*ać multi-kulti. :E
Ostatnio edytowany przez cep_bojowy, 11 Sie 2013, 22:06, edytowano w sumie 1 raz

Za ten post cep_bojowy otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy, vandr.
Awatar użytkownika
cep_bojowy
Stalker

Dołączenie: 18 Lip 2011, 12:52
Ostatnio był: 14 Lip 2014, 23:08
Miejscowość: R'lyeh
Kozaki: 25

Postprzez kapucha w 11 Sie 2013, 19:29

Moja znajoma niedawno wróciła z wakacji u rodziny w Londynie, tam to dopiero ta zaraza szaleje. Podobno są takie dzielnice miasta, gdzie lepiej nie trafić w małej grupie nawet w środku dnia. A najgorsze jest to, że sytuacja coraz bardziej się tam pogarsza. Białe rodziny mają zwykle nie więcej jak jedno, dwoje dzieci, a stada ciapatych liczą po kilka/kilkanaście dzieci.
kapucha
Łowca

Dołączenie: 09 Kwi 2011, 13:53
Ostatnio był: 01 Lut 2015, 22:11
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 94

Postprzez Tajemniczy w 11 Sie 2013, 21:37

Co do tych dzieci to tu gra rolę socjal w Anglii- dla nich dzieci to dojne krowy z których mają darmowe pieniążki od państwa i sobie taki może siedzieć w domu parę lat oglądając TV na koszt państwa i pracujących obywateli.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Kozaki: 517

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt08 oraz 5 gości