bzykacz napisał(a):ale możesz podpowiedzieć gdzie znajdę narzędzia i który z mechaników jest najlepszym wyborem?
bzykacz napisał(a):Mam też pytanko co do skrzynek do naprawy, to dosyć droga rzecz i jak rozumiem skrzynki są zaopatrzone w narzędzia z plasteliny i plastiku, że się zużywają po jednym użyciu? Dobrze rozumiem?
bzykacz napisał(a):Myślę, że danie droższych skrzynek, ale wielokrotnego użytku będzie przyjemniejszym rozwiązaniem.
bzykacz napisał(a):czy są znaczące różnice między Alternate, modern, customized. Modern daje chyba dodatkowe możliwości ulepszania
Ogólnie to niezwykla celnść npców (a szczególnie zombie) jest trochę przesadzona, tak samo ich czujność
BTW to ekonomia jest do poprawki i to sporej
Druga sprawa to artefakty - jak kurde mole zapewnić sobie możliwość noszenia ich na stałe :0?? Serio ale nie jestem w stanie tego zrobić chociaż sporo kombinuje
Czwarta - Medyk w Shadowsku nie potrafi skutecznie zdjąć z nas promieniowania
BTW jak to bedzie z tym paczem
Bo naprawa niejednej broni jest 4 razy droższa niż nowy egzemplarz
Co do Jupitera to szkoda że tak przesadzono tę fabrykę
przy przeciągnięciu latarki czołówki do slotu F1-F4 gra się wywala.
do daje w artefaktach/skórach punkt (piszę z pamięci) - equivalent of 10 kevlar sheets
Mam pytanie co do rodzai broni, czy są znaczące różnice między Alternate, modern, customized (to jest natywnie w jakiś sposób ulepszona)? Modern daje chyba dodatkowe możliwości ulepszania, ale jak z resztą?
jeden rodzaj AKM ma opis, wersja WORN chyba, moja postać to Recon
npc kiedy padają ranni wstają po kilkudziesięciu sekundach magicznie ozdrowiali, dostałem tak serie w plecy
dużym problemem jest stwierdzenie jak i kto jest do nas nastawiony
zaliczam wylot do pulpitu gry próbuję ulepszyć niektóre bronie, lub tylko niektóre ich wersje
Testowałem różne artefakty na kombinezonach Świt, Beryl, Ekolog i płaszcz, w którym zaczyna Recon, dawały po 1-3 kreseczki na paskach (mających w sumie 30), a w Ekologu większość artefaktów tylko obniżała niektóre paski nie zwiększając innych.Trikster napisał(a):To po kolei.Druga sprawa to artefakty - jak kurde mole zapewnić sobie możliwość noszenia ich na stałe :0?? Serio ale nie jestem w stanie tego zrobić chociaż sporo kombinuje
Taki klu. Artefaktów nie da się nosić cały czas. Ich efekty są zwiększone, bo dają całkiem spore boosty do statystyk, jednak traktować je należy jako tymczasowe buffy aniżeli część garderoby, którą nosisz permanentnie. Chyba że - jak zauważył Giz - nosisz pojemniki, które zmniejszają promieniowanie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości